Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm húga elkezdett rám nyomulni. Mit tegyek? 23F
Szóval az a helyzet, hogy barátnőm 17 éves húga elkezdett rám nyomulni. Már olyanokat is csinál, hogy bugyis és melltartós képeket küld magáról messengeren. Meg képeket is kért a farkamról.
Nekem nem jön be a csaj, meg amúgyis szeretem a barátnőmet, és próbáltam már leállítani a húgát, de sajnos nem sikerült.
Most azon gondolkodom, hogy szóljak-e a barátnőmnek vagy sem. Félek hogy ebből nagyon nagy családi veszekedés fog kirobbanni. Szerintetek mit kellene csinálnom?
Barátnőm 19 éves.
"Legalább tudja a csaja, hogy milyen ember valójában a húga."
Mégis milyen.... egy ember. Egy emberi tulajdonságokkal rendelkező ember. Az ember pedig gyarló. Aki nem, az hazudik vagy nem ismeri kellőképpen önmagát. Amúgy meg nem kellett volna megtudni, mert mindenki az lehet, ami a lenni akar. Vagy nem a liberalizmusért harcoltok?
29es, bocsii félrenyomtam :D
Jól tetted Kérdező, hogy elmondtad, viszont én a helyedben nem is jutottam volna idáig. Az első bugyis képnél letíltottam volna, ha tényleg úgy szeretném a barátnőmet, ahogy te mondod. A huginak fel kell nőnie, felelősséget vállalnia a tetteiért.
Valaki írta, hogy ,,A szívnek nem lehet paracsnolni."- igen ám, de a kezeinknek lehet. Attól, mert szerelmes vagyok, attól még nem kéne a nővérem palijára nyomulni. Én is voltam már szerelmes olyanba, akibe nem kellett volna, mégse küldtem neki melltartós képet.
"Valaki írta, hogy ,,A szívnek nem lehet paracsnolni."-"
Én voltam. Igen, a kezeknek lehet, viszont azokból lesznek később frusztrációk, abból pedig a drogosok és az öngyik, ha nem tudják feldolgozni azt, hogy a választottjuk nem az övék.
Én is voltam már szerelmes olyanba, akiben az erkölcsi baromságok miatt nem lehetett volna és én sem küldtem neki semmi olyat, viszont nem mindenki stabil érzelmileg, de úgy gondolom, hogy valakit ezért megsemmisíteni nem szép dolog. Azért mégsem lopott, csalt és nem ölt embert. Az árulkodást pedig gusztustalannak tartom. Már az oviban is az volt.
Mintha én mondtam volna, #37-es! :)
Kérdező, ha te már kihagytad és jól haza is vágtad szerencsétlent, kérlek irányítsd hozzám, hogy kicsit helyrehozzam a kicssajt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!