Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm húga elkezdett rám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm húga elkezdett rám nyomulni. Mit tegyek? 23F

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy barátnőm 17 éves húga elkezdett rám nyomulni. Már olyanokat is csinál, hogy bugyis és melltartós képeket küld magáról messengeren. Meg képeket is kért a farkamról.

Nekem nem jön be a csaj, meg amúgyis szeretem a barátnőmet, és próbáltam már leállítani a húgát, de sajnos nem sikerült.

Most azon gondolkodom, hogy szóljak-e a barátnőmnek vagy sem. Félek hogy ebből nagyon nagy családi veszekedés fog kirobbanni. Szerintetek mit kellene csinálnom?

Barátnőm 19 éves.

2021. jan. 7. 05:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
74%
A hugát sem kell feltétlenül elítélni emberileg, meg ilyenek. Tudjuk milyenek a 17 éves kiscsajok, főleg ha ki is néznek valahogy, nagyon kell nekik az önbizalom, meg valami kemény és vastag oda le.. Helyre kell tenni a dolgot, úgy, hogy ne legyen megalázva senki.
2021. jan. 7. 18:04
 32/78 anonim ***** válasza:
26%
Még mindig nem értem, hogy mibe bukott volna bele srác. A kiscsajnak tetszik ő, de ha ezt a kiscsaj a srácon kívül senkinek sem mondta el vagy utalt erre, akkor az az ő titka, amit elmondani másnak szemétség. És azt sem értem, hogy ha a srác és a barátnője szakítanak, annak mi köze lett volna a kiscsajhoz, ha az a srácnak nem tetszik és nem viszonoz semmit. Ez már megint csak az, hogy senki nem gondol bele semmibe, csak az első f...sz gondolat szerint cseleszik és aztán csodálkozik, ha megvan a baj. Ha hagyta volna a dolgokat úgy, ahogy, akkor most senki sem sérült volna és a jövőben sem sérülne.
2021. jan. 7. 18:11
 33/78 anonim ***** válasza:
66%

"Legalább tudja a csaja, hogy milyen ember valójában a húga."

Mégis milyen.... egy ember. Egy emberi tulajdonságokkal rendelkező ember. Az ember pedig gyarló. Aki nem, az hazudik vagy nem ismeri kellőképpen önmagát. Amúgy meg nem kellett volna megtudni, mert mindenki az lehet, ami a lenni akar. Vagy nem a liberalizmusért harcoltok?

2021. jan. 7. 18:13
 34/78 anonim ***** válasza:
100%

29es, bocsii félrenyomtam :D

Jól tetted Kérdező, hogy elmondtad, viszont én a helyedben nem is jutottam volna idáig. Az első bugyis képnél letíltottam volna, ha tényleg úgy szeretném a barátnőmet, ahogy te mondod. A huginak fel kell nőnie, felelősséget vállalnia a tetteiért.

Valaki írta, hogy ,,A szívnek nem lehet paracsnolni."- igen ám, de a kezeinknek lehet. Attól, mert szerelmes vagyok, attól még nem kéne a nővérem palijára nyomulni. Én is voltam már szerelmes olyanba, akibe nem kellett volna, mégse küldtem neki melltartós képet.

2021. jan. 7. 18:16
 35/78 anonim ***** válasza:
25%

"Valaki írta, hogy ,,A szívnek nem lehet paracsnolni."-"

Én voltam. Igen, a kezeknek lehet, viszont azokból lesznek később frusztrációk, abból pedig a drogosok és az öngyik, ha nem tudják feldolgozni azt, hogy a választottjuk nem az övék.

Én is voltam már szerelmes olyanba, akiben az erkölcsi baromságok miatt nem lehetett volna és én sem küldtem neki semmi olyat, viszont nem mindenki stabil érzelmileg, de úgy gondolom, hogy valakit ezért megsemmisíteni nem szép dolog. Azért mégsem lopott, csalt és nem ölt embert. Az árulkodást pedig gusztustalannak tartom. Már az oviban is az volt.

2021. jan. 7. 18:21
 36/78 anonim ***** válasza:
0%
Most majd egy életen át utálni fogja a nővérke a saját hugicáját. Szerintem ez szükségtelen volt.
2021. jan. 7. 18:22
 37/78 anonim ***** válasza:
0%
Én megdugnám!
2021. jan. 7. 18:32
 38/78 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj, hogy 19 évesen a barátnőd sem tudja jól kezelni a dolgokat. Könnyű itt okosnak lenni, de asszem itt nem volt jó megoldás.
2021. jan. 7. 18:36
 39/78 anonim ***** válasza:
0%

Mintha én mondtam volna, #37-es! :)

Kérdező, ha te már kihagytad és jól haza is vágtad szerencsétlent, kérlek irányítsd hozzám, hogy kicsit helyrehozzam a kicssajt :)

40/78 anonim ***** válasza:
49%
Dehogynem volt jobb megoldás. Csöndben marad.
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!