Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm húga elkezdett rám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm húga elkezdett rám nyomulni. Mit tegyek? 23F

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy barátnőm 17 éves húga elkezdett rám nyomulni. Már olyanokat is csinál, hogy bugyis és melltartós képeket küld magáról messengeren. Meg képeket is kért a farkamról.

Nekem nem jön be a csaj, meg amúgyis szeretem a barátnőmet, és próbáltam már leállítani a húgát, de sajnos nem sikerült.

Most azon gondolkodom, hogy szóljak-e a barátnőmnek vagy sem. Félek hogy ebből nagyon nagy családi veszekedés fog kirobbanni. Szerintetek mit kellene csinálnom?

Barátnőm 19 éves.

2021. jan. 7. 05:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
13%
dugd meg
2021. jan. 7. 09:24
 12/78 anonim ***** válasza:
98%
Komolyan, ennyire szánalmasak a mai férfiak, hogy kb megcsalásra buzdítanak másokat? Abba nem gondoltok, hogy mondjuk mennyire szar lehet a barátnőjének, ha megcsalja a pasija, ráadásul saját hugával? Ennyi empátia sincs bennetek? Nézzetek már tükörbe, szánalmasak vagytok. Lefogadom, hogy nincs nőtök sem, mert ilyen hozzáállással nem sokáig lehet komoly kapcsolatot sem fenntartani..
2021. jan. 7. 09:32
 13/78 anonim ***** válasza:
87%
Ne dugd meg, ne írj vissza vagy csak annyit, hogy kérlek ne küldj képeket, ha írtál valami terhelőt, akkor érdemes elgondolkodni arról, hogy beszámolsz a barátnődnek
2021. jan. 7. 09:45
 14/78 anonim ***** válasza:
0%
Ne rinyàlj már, családban marad!
2021. jan. 7. 09:50
 15/78 anonim ***** válasza:
85%
Szar helyzet, az sem feltétlenül jó, ha szólsz a barátnődnek, lehet besértődik rajta, hogy mit gondolsz a hugáról.
2021. jan. 7. 09:50
 16/78 anonim ***** válasza:
87%
Ha csak elhúzod és később derül ki, a barátnőd kérdőre fog vonni, hogy miért húztad eddig. Így csak te esel pofára. Mondd meg a húginak, hogy el fogod mondani a nővérének. Ha ezek után is csinálja, akkor tudod, mi a dolgod. Ő vállalta, akkor vállalja a következményeit is. Az már ne a te problémád legyen, hogy milyen családi viszály lesz belőle. Te tiszta vagy és kész.
2021. jan. 7. 10:09
 17/78 A kérdező kommentje:
Megmondtam barátnőmnek. Hát nagyon kiakadt. Rám is amúgy, hogy miért nem szóltam neki hamarabb, de elsősorban a húgára. Iszonyú nagy veszekedés lett. A kiscsaj sírva ment el otthonról. Állítólag vmelyik barátnőjénél ment, mert barátnőm érdeklődött a húga barátnőitől, hogy ott van-e vmelyiknél. Barátnőm szülei szintén nagyon ki voltak akadva. Ők viszont jobban rám és nem a lányukra, mert szerintük túl sokat lógok náluk, és túl közvetlen voltam a hugicával és ezért történhetett meg ilyesmi... Szóval valszeg egyhamar nem is fogok náluk menni, inkább megoldjuk nálunk a talit, mert kellemetlenül érezném magam. Kb ennyi történt, remélem, pár nap után nyugisabb és kevésbé kellemetlenebb lesz a szitu. Köszi a sok választ!
2021. jan. 7. 15:34
 18/78 anonim ***** válasza:
61%
Jó ez a szokás a kérdések alatt, hogy a sztori végét is halljuk, majd időként írj mi a helyzet. Így sokkal kerekebb az egész. Erre kéne valami funkció szerintem. Hagytam értesítésbe a kérdést. Igen, jó érzés mások magánéletén csámcsogni. Jobb mint a Facebook posztokat pörgetni a végtelenségig, azt már nagyon unom. Nekem meg nincs életem. Köszönjük.
2021. jan. 7. 15:39
 19/78 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként meg, hogy anonim mindenki, így még jobb, amíg nem árt senkinek.
2021. jan. 7. 15:40
 20/78 anonim ***** válasza:
18%
Látjátok? Igazán érdemes volt ám megfogadni a tanácsotokat. Kellett ez nektek, de főleg neki? Tudjátok, nem minden dologról kell mindenképpen beszélni. De majd ha nagyok lesztek, megértitek.
2021. jan. 7. 15:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!