Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm húga elkezdett rám nyomulni. Mit tegyek? 23F
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy barátnőm 17 éves húga elkezdett rám nyomulni. Már olyanokat is csinál, hogy bugyis és melltartós képeket küld magáról messengeren. Meg képeket is kért a farkamról.
Nekem nem jön be a csaj, meg amúgyis szeretem a barátnőmet, és próbáltam már leállítani a húgát, de sajnos nem sikerült.
Most azon gondolkodom, hogy szóljak-e a barátnőmnek vagy sem. Félek hogy ebből nagyon nagy családi veszekedés fog kirobbanni. Szerintetek mit kellene csinálnom?
Barátnőm 19 éves.
2021. jan. 7. 05:32
12/78 anonim válasza:
Komolyan, ennyire szánalmasak a mai férfiak, hogy kb megcsalásra buzdítanak másokat? Abba nem gondoltok, hogy mondjuk mennyire szar lehet a barátnőjének, ha megcsalja a pasija, ráadásul saját hugával? Ennyi empátia sincs bennetek? Nézzetek már tükörbe, szánalmasak vagytok. Lefogadom, hogy nincs nőtök sem, mert ilyen hozzáállással nem sokáig lehet komoly kapcsolatot sem fenntartani..
13/78 anonim válasza:
Ne dugd meg, ne írj vissza vagy csak annyit, hogy kérlek ne küldj képeket, ha írtál valami terhelőt, akkor érdemes elgondolkodni arról, hogy beszámolsz a barátnődnek
14/78 anonim válasza:
Ne rinyàlj már, családban marad!
15/78 anonim válasza:
Szar helyzet, az sem feltétlenül jó, ha szólsz a barátnődnek, lehet besértődik rajta, hogy mit gondolsz a hugáról.
16/78 anonim válasza:
Ha csak elhúzod és később derül ki, a barátnőd kérdőre fog vonni, hogy miért húztad eddig. Így csak te esel pofára. Mondd meg a húginak, hogy el fogod mondani a nővérének. Ha ezek után is csinálja, akkor tudod, mi a dolgod. Ő vállalta, akkor vállalja a következményeit is. Az már ne a te problémád legyen, hogy milyen családi viszály lesz belőle. Te tiszta vagy és kész.
17/78 A kérdező kommentje:
Megmondtam barátnőmnek. Hát nagyon kiakadt. Rám is amúgy, hogy miért nem szóltam neki hamarabb, de elsősorban a húgára. Iszonyú nagy veszekedés lett. A kiscsaj sírva ment el otthonról. Állítólag vmelyik barátnőjénél ment, mert barátnőm érdeklődött a húga barátnőitől, hogy ott van-e vmelyiknél. Barátnőm szülei szintén nagyon ki voltak akadva. Ők viszont jobban rám és nem a lányukra, mert szerintük túl sokat lógok náluk, és túl közvetlen voltam a hugicával és ezért történhetett meg ilyesmi... Szóval valszeg egyhamar nem is fogok náluk menni, inkább megoldjuk nálunk a talit, mert kellemetlenül érezném magam. Kb ennyi történt, remélem, pár nap után nyugisabb és kevésbé kellemetlenebb lesz a szitu. Köszi a sok választ!
2021. jan. 7. 15:34
18/78 anonim válasza:
Jó ez a szokás a kérdések alatt, hogy a sztori végét is halljuk, majd időként írj mi a helyzet. Így sokkal kerekebb az egész. Erre kéne valami funkció szerintem. Hagytam értesítésbe a kérdést. Igen, jó érzés mások magánéletén csámcsogni. Jobb mint a Facebook posztokat pörgetni a végtelenségig, azt már nagyon unom. Nekem meg nincs életem. Köszönjük.
19/78 anonim válasza:
Egyébként meg, hogy anonim mindenki, így még jobb, amíg nem árt senkinek.
20/78 anonim válasza:
Látjátok? Igazán érdemes volt ám megfogadni a tanácsotokat. Kellett ez nektek, de főleg neki? Tudjátok, nem minden dologról kell mindenképpen beszélni. De majd ha nagyok lesztek, megértitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!