Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm húga elkezdett rám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm húga elkezdett rám nyomulni. Mit tegyek? 23F

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy barátnőm 17 éves húga elkezdett rám nyomulni. Már olyanokat is csinál, hogy bugyis és melltartós képeket küld magáról messengeren. Meg képeket is kért a farkamról.

Nekem nem jön be a csaj, meg amúgyis szeretem a barátnőmet, és próbáltam már leállítani a húgát, de sajnos nem sikerült.

Most azon gondolkodom, hogy szóljak-e a barátnőmnek vagy sem. Félek hogy ebből nagyon nagy családi veszekedés fog kirobbanni. Szerintetek mit kellene csinálnom?

Barátnőm 19 éves.

2021. jan. 7. 05:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
24%
Pár nap alatt a többedik ilyen eset: mond el, úgy a frankó, mi a vége? Családi dráma. Kérdés jobb ezeket megúszni? Ezt azok tudják, akik átélik és nem okoskodnak. Ezért kell a folyt. köv.
2021. jan. 7. 15:57
 22/78 anonim ***** válasza:
19%
Nem okoskodtam. Csak előre tudtam, hogy mi lesz a vége: Feszkó. Az meg nem hiányzik senkinek.
2021. jan. 7. 16:38
 23/78 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó. Kiderült az igazság, megtudta, hogy a húga valójában milyen. Jobb később, mint előbb. A tanácsok ettől még jók voltak. Vagy inkább melengessenek az emberek kígyót a keblünkön és hallgassák mások jópofizását, miközben a hátuk mögött porig alázzák? Ez lett volna a jobb?
2021. jan. 7. 17:01
 24/78 anonim ***** válasza:
*keblükön
2021. jan. 7. 17:02
 25/78 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. jan. 7. 17:40
 26/78 anonim ***** válasza:
0%
Miért? Most jobb lett így? Az emberek azt hiszik, hogy feltétlenül jártatni kell a szájukat, hogy: “köpd csak be nyugodtan a másikat”. Nemhogy örülne neki, hogy másnak is tetszik, nem csak a barátnőjének, majd megsajnálom ha lesz egy kis időm.... ja, nem! Sorry. Így meg még ő a hibás, hogy sokat jár a barátnője házába és hogy közvetlen volt. Úgyhogy a srác semmiképpen nem járt jobban és még a testvérével is összeugrasztotta a barátnőjét, akit ennek köszönhetően a saját családja is megutált, pedig a szívnek nem lehet parancsolni! Éljenek az árulkodós besúgók. Szegény kiscsaj. BUÉK!
2021. jan. 7. 17:48
 27/78 anonim ***** válasza:
19%
Semmi nem lett jobb, de semmi. Elárulni is azért kell ilyenkor valamit, ha benne van a lebukás kockázata és jobb túl esni rajta. Amúgy ez mások privátszférájának a megsértes. Jelen esetben a kiscsajé.
2021. jan. 7. 17:51
 28/78 anonim ***** válasza:
9%
Pontosan mibe is bukna le a srác? Elmondása szerint ő nem küldött soha képet magáról a kiscsajnak és nem viszonzott semmit. Én tök büszke lennék arra, ha lenne egy titkos rajongóm. Mindenkit büszkeséggel töltene el, de srác nem csinált semmi kivetni valót. Innentől kezdve ez a kiscsaj megsemmisítése volt, amit szükségtelennek éreztem.
2021. jan. 7. 17:56
 29/78 anonim ***** válasza:
37%
Nem, ez már több, mint a privátszféra. Mi lett jobb? Kiderült az igazság. Az igazság pedig mindennél fontosabb. Legalább tudja a csaja, hogy milyen ember valójában a húga.
2021. jan. 7. 17:57
 30/78 anonim ***** válasza:
0%
Nincs joga tudni a nővérnek, hogy milyen ember a húga. Két, külön ember, két privátszféra. Ha az üziket megmutatta az szemétség. Ez az egész azert alakulhatott ki, mert a csávó félt, hogy lebukik es ugy volt vele jobb ha ő mondja el, mintha máshogy derül ki. Pl veszekedéskor húgika a nővére fejéhez vágja, lenyúltam a pasid be-be-be. Vagy hugika többet akar és direkt szakítást akar kieszközölni. Vagy csávó mondja el szakítaskor hogy milyen család vagytok ti.... azt gondolta csávóka, jobb ezt tiszteségesen, megszívta, lehet nagyobbat szívott volna. Ennek az egésznek az oka a féltekenyseg es a monogam szexualis kultura.
2021. jan. 7. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!