Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm húga elkezdett rám nyomulni. Mit tegyek? 23F
Szóval az a helyzet, hogy barátnőm 17 éves húga elkezdett rám nyomulni. Már olyanokat is csinál, hogy bugyis és melltartós képeket küld magáról messengeren. Meg képeket is kért a farkamról.
Nekem nem jön be a csaj, meg amúgyis szeretem a barátnőmet, és próbáltam már leállítani a húgát, de sajnos nem sikerült.
Most azon gondolkodom, hogy szóljak-e a barátnőmnek vagy sem. Félek hogy ebből nagyon nagy családi veszekedés fog kirobbanni. Szerintetek mit kellene csinálnom?
Barátnőm 19 éves.
"Nincs joga tudni a nővérnek, hogy milyen ember a húga. "
Nincs? Érdekes családban élhetsz barátom. Remélem azért néha köszöntök egymásnak.
"Mégis milyen.... egy ember. Egy emberi tulajdonságokkal rendelkező ember. Az ember pedig gyarló. Aki nem, az hazudik vagy nem ismeri kellőképpen önmagát"
Igen, csak a gyarlóságnak is vannak fokozatai... Azért bekavarni a saját testvérem kapcsolatába undorító. Máséba is, de a testvérébe végképp.
“ Igen, csak a gyarlóságnak is vannak fokozatai... Azért bekavarni a saját testvérem kapcsolatába undorító. Máséba is, de a testvérébe végképp.”
Szerinted bele tud kavarni, ha nem tetszik a srácnak? Mindenhez két ember kell.
Most itt nagyon véditek a hugit (én is sajnálom, de hibázott), de abba nem gondoltok bele, hogy ha a fiú elcsábul felé, és összejönnek, ugyan úgy botrány lett volna? Még haveroknál is szarul esik, hát mégha a saját hugod kezd el járni az exeddel, sőt miatta hagy ott a fiú.. Hát ez is elég nagy szívás lett volna.
Egyébként csak én vagyok olyan aberált, hogy úgy érzem, ez is kamu kérdés? Én már mindegyik kérdésnél erre gondolok, nem bízom már egyikbe sem :D
Hu, mennyi gyökér "liberális" van itt, te jó ég......
Igen, ez az, végülis nem tartozik a lányra, hogy a fiújának valaki pucér képeket küldözget, meg csábítgatja.
Amúgy is, nyugodtan lehet nyomulni mindenkire, hiszen senki sem magántulajdon. Teljesen rendben van, hogyha az emberek pucér képeket küldenek nős pasiknak, férjes asszonyoknak.
Huu, de gusztustalanok vagytok... Elég szinvonalas ez az oldal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!