Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm húga elkezdett rám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm húga elkezdett rám nyomulni. Mit tegyek? 23F

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy barátnőm 17 éves húga elkezdett rám nyomulni. Már olyanokat is csinál, hogy bugyis és melltartós képeket küld magáról messengeren. Meg képeket is kért a farkamról.

Nekem nem jön be a csaj, meg amúgyis szeretem a barátnőmet, és próbáltam már leállítani a húgát, de sajnos nem sikerült.

Most azon gondolkodom, hogy szóljak-e a barátnőmnek vagy sem. Félek hogy ebből nagyon nagy családi veszekedés fog kirobbanni. Szerintetek mit kellene csinálnom?

Barátnőm 19 éves.

2021. jan. 7. 05:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs joga tudni a nővérnek, hogy milyen ember a húga. "

Nincs? Érdekes családban élhetsz barátom. Remélem azért néha köszöntök egymásnak.

"Mégis milyen.... egy ember. Egy emberi tulajdonságokkal rendelkező ember. Az ember pedig gyarló. Aki nem, az hazudik vagy nem ismeri kellőképpen önmagát"

Igen, csak a gyarlóságnak is vannak fokozatai... Azért bekavarni a saját testvérem kapcsolatába undorító. Máséba is, de a testvérébe végképp.

2021. jan. 7. 19:13
 42/78 anonim ***** válasza:
25%

“ Igen, csak a gyarlóságnak is vannak fokozatai... Azért bekavarni a saját testvérem kapcsolatába undorító. Máséba is, de a testvérébe végképp.”

Szerinted bele tud kavarni, ha nem tetszik a srácnak? Mindenhez két ember kell.

2021. jan. 7. 19:41
 43/78 anonim ***** válasza:
18%
A családomba, ha ilyen kiderülne, akkor vállat vonnánk, nem lenne dráma, mert a család az első és nem fogunk ezen összeveszni. Nem is "derülne" ki, mert elmondanánk egymásnak. De, csak úgy a másik ember magánéletét nem fogjuk kiteregetni.
2021. jan. 7. 19:44
 44/78 anonim ***** válasza:
90%
Jó, akkor máshogy fogalmazok. Megkörnyékezni a testvérem párját, az a gyarlóság magas foka. Így jobb?
2021. jan. 7. 19:45
 45/78 anonim ***** válasza:
0%
Jobb, de senki sem tökéletes. Mindenki hibázhat. Ha pedig meg tudja környékezni és a srác elcsábul egy kalandra, akkor mi van? Egyszer él mindenki. Ha pedig a kiscsajért végleg ott tudja hagyni a barátnőjét, akkor az a kapcsolat nem volt a legerősebb. Az pedig nem a kiscsaj hibája lenne.
2021. jan. 7. 19:48
 46/78 anonim ***** válasza:
10%
Igen. Na és? Akkor a te fogalmaid szerint a húg gyarló (ahogy egyébként minden ember). Törvényt nem szegett. Tehát ez az ő magánügye. Meg azé, akire ráírt.
2021. jan. 7. 19:48
 47/78 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki követ el hibákat, nem gondolnám, hogy akkor az egész családnak joga van tudni ezt. Értem, hogy valaki fiújárá rányomult, de az a fiú nem egy magántulajdon.
2021. jan. 7. 19:50
 48/78 anonim ***** válasza:
85%

Most itt nagyon véditek a hugit (én is sajnálom, de hibázott), de abba nem gondoltok bele, hogy ha a fiú elcsábul felé, és összejönnek, ugyan úgy botrány lett volna? Még haveroknál is szarul esik, hát mégha a saját hugod kezd el járni az exeddel, sőt miatta hagy ott a fiú.. Hát ez is elég nagy szívás lett volna.

Egyébként csak én vagyok olyan aberált, hogy úgy érzem, ez is kamu kérdés? Én már mindegyik kérdésnél erre gondolok, nem bízom már egyikbe sem :D

2021. jan. 7. 19:58
 49/78 anonim ***** válasza:
Ez hogy kamu vagy nem kamu, enged el, ezek érdekes szituk, amikre lehet reagálni, kibontani, vitatkozni. Fogd fel így. Amúgy ez szerintem nem az.
2021. jan. 7. 20:00
 50/78 anonim ***** válasza:
100%

Hu, mennyi gyökér "liberális" van itt, te jó ég......

Igen, ez az, végülis nem tartozik a lányra, hogy a fiújának valaki pucér képeket küldözget, meg csábítgatja.

Amúgy is, nyugodtan lehet nyomulni mindenkire, hiszen senki sem magántulajdon. Teljesen rendben van, hogyha az emberek pucér képeket küldenek nős pasiknak, férjes asszonyoknak.

Huu, de gusztustalanok vagytok... Elég szinvonalas ez az oldal!

2021. jan. 7. 20:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!