Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt mindenkinek 18 centis a pénisze?
Figyelt kérdés
Komolyan, itt mindenkinek minimum ennyi.
Több urológia kutatás is kimutatta, hogy a férfiak átlagos farokmérete nagyjából 13 cm.
Nekem is 18 cm, de én azt hittem, hogy ritkább a méretem, nem hogy gyakoribb..
2021. jan. 4. 22:47
41/52 anonim válasza:
El ne hidd: vannak, akik így értelmezik a 18+ jelölést a kategóriánál.
Ha akkora ászok lennének, mint amekkorák nem, akkor azt is tudnák, hogy a vastagság lényegesebb számunkra, mint a hossz. Dehát... ugye 18+ ..... 🤷🏻♀️😊
42/52 A kérdező kommentje:
Inkább tedd a dolgod és csinálj valami ehetőt, te konyhatöltelék.
2021. jan. 8. 09:39
43/52 anonim válasza:
A kérdező egy frusztrált ceruzafarkú🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
45/52 A kérdező kommentje:
Elismerem, most tényleg jól megaláztál. HB-s ceruzafarkam van, azzal firkantottam az utolsó kommentemet is.
Jó lenne, ha nem nőnek adnád ki magadat. Az, hogy a farkad egy 5 centis csiklóra hasonlít, nem jelenti azt is, hogy nő vagy.
2021. jan. 8. 10:34
46/52 anonim válasza:
Ha nincs agyad,a farok mit sem ér.
47/52 A kérdező kommentje:
És vajon te, Béla az anyja 9. emeleti paneltelepi lakásáról, aki nőnek adja ki magát, mit érhetsz úgy natúrban?
2021. jan. 8. 21:37
49/52 anonim válasza:
Nekem is,felülről. Alulról 13. Még nem volt reám panasz. Egyébként a felmérés vélhetően globális és ázsiában kisebb,mint európában,így a magyar átlag lehet,hogy 14 vagy 15 centi. Ahogy az átlagos testmagasság is növekedni fog,így vélhetően a pénis mérete is. Semmilyen lelki törést nem fog okozni,hogy statisztikailag,pont átlagos leszek. Amennyiben már az vagyok méretileg,az sem gond.
50/52 anonim válasza:
En felulrol 25 vagyok, alulrol 11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!