Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt mindenkinek 18 centis a pénisze?
Figyelt kérdés
Komolyan, itt mindenkinek minimum ennyi.
Több urológia kutatás is kimutatta, hogy a férfiak átlagos farokmérete nagyjából 13 cm.
Nekem is 18 cm, de én azt hittem, hogy ritkább a méretem, nem hogy gyakoribb..
2021. jan. 4. 22:47
11/52 anonim válasza:
18 az egy korrekt hazugság. Nem túl sok. Na megyek mert körbe kell tekerni a farkam a lábamon, éjszaka utazok.
12/52 anonim válasza:
Nekem is 18, es en is azt hittem, hogy ez ritka
15/52 anonim válasza:
Nem ismmerik a számokat,a centi vonalát nézték el egyesnek.
16/52 anonim válasza:
Nekem is kb. 17-18, de én nem a gyakoriból indulok ki, hanem a valóságból, elég sok nővel voltam már, és egyik sem ájuldozott, hogy fú, mekkora, szóval én ebből arra következtetek, hogy az átlagméret jóval közelebb lehet a 18-hoz, mint ahogy azt a kutatások állítják.
Az a 13 centis átlagméret teljesen nevetséges állítás.
17/52 DnPlymn válasza:
Nekem 17
De arányait tekintve kicsinek és/vagy átlagosnak gondolom a 190 centim mellé ¯\_(ツ)_/¯
Soha nem voltam elégedett vele, vagy magammal. De ez inkább fejben dől el :D
18/52 anonim válasza:
Nekem is 18. De jo lenne ha lenne egy Országos/Nemzeti (jobbos vagy balos kurzustól függően) Pénisz Mérő és Szabvány Hivatal, ami nem bemondásra mér, hanem mint a népszámlálás, amennyi farokügyi kérdes van, szerintem senki nem sajnálná erre az adóforintokat
19/52 anonim válasza:
Tök jó, hogy Nektek 18, bevallom picit irigykedem, de ez egyéni adottság, nem lehet befolyásolni. Nekem csak 15, és az önbizalmamon ez sokat csökkent, bár tudom, hogy 15-el is ki lehet egy nőt elégíteni, de látványra egy 18-as vonzóbb lehet.
20/52 anonim válasza:
18as s? Attol mi a konnyebb? Legfeljebb akkor ha tudja. De nem ezzel inditasz. Nem nudista strandon inditasz. Ha lefekudtok akkor mar oly mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!