Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy itt mindenk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt mindenkinek 18 centis a pénisze?

Figyelt kérdés

Komolyan, itt mindenkinek minimum ennyi.

Több urológia kutatás is kimutatta, hogy a férfiak átlagos farokmérete nagyjából 13 cm.

Nekem is 18 cm, de én azt hittem, hogy ritkább a méretem, nem hogy gyakoribb..

2021. jan. 4. 22:47
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

Sok pénzt lehet keresni karrier nélkül, pl alkalmazottként....

Ha alkalmazott vagy, ez a partnerednek is leeshet, pl elviheted egy céges fogadásra és ott rögtön kiszúrhatja a főnököd, mert ő még feljebb áll, akkor is, ha nem keres sokkal többet. De az elmélet szerint a partnereid lehetséges, hogy ösztönösen a vezérhímet keresik.

2021. jan. 6. 11:59
 32/52 A kérdező kommentje:

Mert a péniszméret az, amin KÉPTELENSÉG hosszabbítani.

A pénzeden IGEN, az izomzatodon IGEN, a beszédstílusodon IGEN, de a méreteden NEM tudsz változtatni. Ez egy permanent dolog. Ha pedig a társadalom folyamatosan azt mondja, hogy a nagy a jó illetve false állításokat hangozat, minthogy a 17-18 centi az átlag, akkor a valódi átlag(13-14 centi) iszonyatosan visszahúzódó és önbizalmatlan lesz.

Ez egy komoly fájópont(önbizalom hiányának forrása) annak, akinek tényleg kicsi. Szóval emiatt ez az egyik legnagyobb önbizalom forrás, illetve ugye éppen a legnagyobb önbizalmatlanságnak is a forrása.

Ha lehetne rajta változtatni, akkor nem lenne fontos a férfiaknak.

2021. jan. 6. 12:05
 33/52 anonim ***** válasza:

Pl az arcszerkezeten sem lehet sokat változtatni, műtéttel meg talán a péniszen is.

A pénisz egy rejtett erőforrás, ami a nők megtartásában, nem megszerzésében segíthet.

Ha önbizalom kell, akkor a kispéniszűek koncentráljanak arra, amiből tudnak önbizalmat meríteni és növelni azt: pénz, karrier, izom, beszédkészség

2021. jan. 6. 12:09
 34/52 anonim ***** válasza:
Hat marhara keptelenseg, ha informalodni akarnal, akkor rajonnel, hogy tudod novelni, es az arcszerkezet is javithato valamennyire helyes nyelvtartassal
2021. jan. 6. 12:56
 35/52 A kérdező kommentje:

Nem lehet növelni.

Kifejezetten indokolt esetben végeznek csak ilyen műtéteket. Kizárólagosan mikropénisz esetén.

Elvágják a szalagokat, amik a hasfalhoz húzzák a péniszt, ezáltal IS csak optikailag lett hosszabb a pénisz, de különben sehogy sem lehet.

Ezt a genetika határozza meg. A pubertáskor beindul a folyamat és annak a végén le is zárul. Ez kódolva van.

Amúgy könnyű mondani, hogy koncentráljanak másra.

Itt mondom neked.

Ha tőled pozitív kommentet hallanak, de utána 100 degradálót, akkor nem működik.

13-15 centi az átlag és a 18 centi iganis nagy.

2021. jan. 6. 13:19
 36/52 anonim ***** válasza:
Nagy, nagy, de lényegtelen, én ennek csak akkor érzem előnyét, ha olyan közegben vagyok, akik tudnak róla, de mivel a környezetemben ezzel kiemelkedő vagyok, ezért tudom nem átlag. De egy szórakozóhelyen, ahol full ismeretlen bigék vannak teljesen elbátortalanodok
2021. jan. 6. 14:17
 37/52 A kérdező kommentje:
NaGy FhAsZú vAgYoK.
2021. jan. 7. 17:34
 38/52 anonim ***** válasza:
E'n Is
2021. jan. 7. 19:52
 39/52 anonim ***** válasza:
40%
Nő vagyok. Volt párom szemem láttára mérte meg, neki 18 volt. Volt még rajta kívül 5 partnerem, akié kbugyan ekkora lehetett rénézésre és érzésre is, bár ök nem méricskéltek. Kettő volt, akinek tutira kisebb volt, tehát a 18 nál kisebb méretűek voltak kevesebben. Lehet, tényleg ez az átlag inkább. Én a kutatásoknak kevésbé hiszek . Lehet kamu cikk is.
2021. jan. 7. 22:57
 40/52 A kérdező kommentje:

Ezek nem cikkek, amiket a nőklapjára írnak, te bohóc 🤡🤡

Ezek hitelesített kutatások, orvosok(urológia) vizsgálataival.

Ki az a fogyatékos, aki a tapasztalataira hagyatkozik a kutatások helyett? Bruh.

Te egy iszonyatosan kicsi réteggel találkozol, a kutatások pedig hatalmas területeket fednek le.

Nem érted te sem, nem csodálom.

A partnereid azért lehettek nagyok, mert a péniszméreteik hozzájárultak az önbizalmuk növeléséhez, ezért szívesebben létesítettek szexuális kapcsolatot.

2021. jan. 7. 23:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!