Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt mindenkinek 18 centis a pénisze?
Komolyan, itt mindenkinek minimum ennyi.
Több urológia kutatás is kimutatta, hogy a férfiak átlagos farokmérete nagyjából 13 cm.
Nekem is 18 cm, de én azt hittem, hogy ritkább a méretem, nem hogy gyakoribb..
Sok pénzt lehet keresni karrier nélkül, pl alkalmazottként....
Ha alkalmazott vagy, ez a partnerednek is leeshet, pl elviheted egy céges fogadásra és ott rögtön kiszúrhatja a főnököd, mert ő még feljebb áll, akkor is, ha nem keres sokkal többet. De az elmélet szerint a partnereid lehetséges, hogy ösztönösen a vezérhímet keresik.
Mert a péniszméret az, amin KÉPTELENSÉG hosszabbítani.
A pénzeden IGEN, az izomzatodon IGEN, a beszédstílusodon IGEN, de a méreteden NEM tudsz változtatni. Ez egy permanent dolog. Ha pedig a társadalom folyamatosan azt mondja, hogy a nagy a jó illetve false állításokat hangozat, minthogy a 17-18 centi az átlag, akkor a valódi átlag(13-14 centi) iszonyatosan visszahúzódó és önbizalmatlan lesz.
Ez egy komoly fájópont(önbizalom hiányának forrása) annak, akinek tényleg kicsi. Szóval emiatt ez az egyik legnagyobb önbizalom forrás, illetve ugye éppen a legnagyobb önbizalmatlanságnak is a forrása.
Ha lehetne rajta változtatni, akkor nem lenne fontos a férfiaknak.
Pl az arcszerkezeten sem lehet sokat változtatni, műtéttel meg talán a péniszen is.
A pénisz egy rejtett erőforrás, ami a nők megtartásában, nem megszerzésében segíthet.
Ha önbizalom kell, akkor a kispéniszűek koncentráljanak arra, amiből tudnak önbizalmat meríteni és növelni azt: pénz, karrier, izom, beszédkészség
Nem lehet növelni.
Kifejezetten indokolt esetben végeznek csak ilyen műtéteket. Kizárólagosan mikropénisz esetén.
Elvágják a szalagokat, amik a hasfalhoz húzzák a péniszt, ezáltal IS csak optikailag lett hosszabb a pénisz, de különben sehogy sem lehet.
Ezt a genetika határozza meg. A pubertáskor beindul a folyamat és annak a végén le is zárul. Ez kódolva van.
Amúgy könnyű mondani, hogy koncentráljanak másra.
Itt mondom neked.
Ha tőled pozitív kommentet hallanak, de utána 100 degradálót, akkor nem működik.
13-15 centi az átlag és a 18 centi iganis nagy.
Ezek nem cikkek, amiket a nőklapjára írnak, te bohóc 🤡🤡
Ezek hitelesített kutatások, orvosok(urológia) vizsgálataival.
Ki az a fogyatékos, aki a tapasztalataira hagyatkozik a kutatások helyett? Bruh.
Te egy iszonyatosan kicsi réteggel találkozol, a kutatások pedig hatalmas területeket fednek le.
Nem érted te sem, nem csodálom.
A partnereid azért lehettek nagyok, mert a péniszméreteik hozzájárultak az önbizalmuk növeléséhez, ezért szívesebben létesítettek szexuális kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!