Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt mindenkinek 18 centis a pénisze?
Komolyan, itt mindenkinek minimum ennyi.
Több urológia kutatás is kimutatta, hogy a férfiak átlagos farokmérete nagyjából 13 cm.
Nekem is 18 cm, de én azt hittem, hogy ritkább a méretem, nem hogy gyakoribb..
Kedves #16 válaszoló.
Most itt beszélgettem valakivel és felnyitotta a szememet.
Egyszerűen az önbizalom a kulcs.
Miután nekünk 18 centis a farkunk, nagyobb eséllyel fogunk szexuális kapcsolatot létesíteni nőkkel, mint azok, akiknek csak 13 centis. Mi könnyebben nyitunk, mert nincs nyomás rajtunk.
Ezért lehet az, hogy a korábbi nőid nem voltak meglepve a méreteddel. Mindig naggyal találkoznak.
Átlagossal és kicsivel csak elvétve, mert ők eleve nem próbálkoznak.
A 13 centis átlagméret miért lenne nevetséges?
Ezeket nem bemondásra adták össze, hanem urológusok gyűjtötték össze.
Volt ami bemondásra készült, de voltak olyanok is, amikben megmérték.
Amúgy ha bemondásra készült, miért hazudná több ezer ember, hogy neki 13 centis?
Valamiért a bemondásos és a megmért kutatások is egy 13-15 centis átlagot hoztak ki. Ez neked nem gyanús?
Ha hazudtak volna, akkor inkább +2 vagy +3 centit hazudtak volna hozzá, és akkor ilyen 19-20 centi jött volna ki átlagnak.
Csakhogy ezek nem magyar felmérések voltak, mert ez a retkes ország azt is szétcsalta volna. 😐
Ja igen, a kommented második fele.
Nagy pénisz = hatalmas önbizalom.
Kis pénisz = kicsi önbizalom.
Önbizalommal mersz csajozni, anélkül nehéz.
Tökmindegy, hogy felvagy-e öltözve csajozáskor vagy sem. A ruha le fog esni, amit a kis/átlag péniszűek nem fognak bevállalni.
Tessék itt egy 2012-es kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..
A kis pénisz kevés önbizalommal jár, a nagy pedig sokkal.
A kicsivel félnek szexelni, a nagy pedig másodpercek alatt felszed egy csajt dugásra.
Ezért van az, hogy a nők mindig 18-at mondanak. Ezzel találkoznak, a nagy átlag 13-14 centivel pedig nem.
Önbizalmat lehet nyerni
- Pénzből
- Karrierből
- Vagyonból
- Izomzatból
- Jó beszédkészségből
- Jóképű arcberendezésből
Miért pont a péniszméret a legfontosabb?
- Pénzből
- Karrierből
- Vagyonból
Miert kell 3x leirni ugyanazt xd
Mert pénz származhat örökségből.
Karrier lehet nagyobb pénz nélkül, pl. klasszikus költők, de csajok már a karriert is szeretik.
Vagyon is lehet egy jó kocsi vagy lakás, amihez nem társul pénz vagy karrier. Pl. örökség, alkalmi seft vagy lopott stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!