Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy itt mindenk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt mindenkinek 18 centis a pénisze?

Figyelt kérdés

Komolyan, itt mindenkinek minimum ennyi.

Több urológia kutatás is kimutatta, hogy a férfiak átlagos farokmérete nagyjából 13 cm.

Nekem is 18 cm, de én azt hittem, hogy ritkább a méretem, nem hogy gyakoribb..

2021. jan. 4. 22:47
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
10%
Nekem is 18 es soha se gondoltam volna, hogy nektek is ilyen kicsi, mindig azt hittem, hogy 23-tol kezdodik a ferfi
2021. jan. 5. 15:05
 22/52 anonim ***** válasza:
75%
Akkor te is nő vagy?
2021. jan. 5. 15:16
 23/52 A kérdező kommentje:

Kedves #16 válaszoló.

Most itt beszélgettem valakivel és felnyitotta a szememet.

Egyszerűen az önbizalom a kulcs.

Miután nekünk 18 centis a farkunk, nagyobb eséllyel fogunk szexuális kapcsolatot létesíteni nőkkel, mint azok, akiknek csak 13 centis. Mi könnyebben nyitunk, mert nincs nyomás rajtunk.

Ezért lehet az, hogy a korábbi nőid nem voltak meglepve a méreteddel. Mindig naggyal találkoznak.

Átlagossal és kicsivel csak elvétve, mert ők eleve nem próbálkoznak.

A 13 centis átlagméret miért lenne nevetséges?

Ezeket nem bemondásra adták össze, hanem urológusok gyűjtötték össze.

2021. jan. 5. 22:38
 24/52 anonim ***** válasza:
Bemondásra készült a legtöbb felmérés, de továbbra sem értem a becsajozásnál miért szempont a farokméret? Még a faszverők által küldözgetett péniszeken sem látszik a méret az átlag ember meg feloltozve csajozik. Nekem persze 18 feletti, de ezzel nem lennék kisegitve ha nem lenne dumám pl
2021. jan. 5. 22:47
 25/52 anonim ***** válasza:
Nekem persze amugy 20cm
2021. jan. 5. 23:27
 26/52 A kérdező kommentje:

Volt ami bemondásra készült, de voltak olyanok is, amikben megmérték.

Amúgy ha bemondásra készült, miért hazudná több ezer ember, hogy neki 13 centis?

Valamiért a bemondásos és a megmért kutatások is egy 13-15 centis átlagot hoztak ki. Ez neked nem gyanús?

Ha hazudtak volna, akkor inkább +2 vagy +3 centit hazudtak volna hozzá, és akkor ilyen 19-20 centi jött volna ki átlagnak.

Csakhogy ezek nem magyar felmérések voltak, mert ez a retkes ország azt is szétcsalta volna. 😐

Ja igen, a kommented második fele.

Nagy pénisz = hatalmas önbizalom.

Kis pénisz = kicsi önbizalom.

Önbizalommal mersz csajozni, anélkül nehéz.

Tökmindegy, hogy felvagy-e öltözve csajozáskor vagy sem. A ruha le fog esni, amit a kis/átlag péniszűek nem fognak bevállalni.

2021. jan. 6. 00:54
 27/52 A kérdező kommentje:

Tessék itt egy 2012-es kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..

A kis pénisz kevés önbizalommal jár, a nagy pedig sokkal.

A kicsivel félnek szexelni, a nagy pedig másodpercek alatt felszed egy csajt dugásra.

Ezért van az, hogy a nők mindig 18-at mondanak. Ezzel találkoznak, a nagy átlag 13-14 centivel pedig nem.

2021. jan. 6. 11:04
 28/52 anonim ***** válasza:

Önbizalmat lehet nyerni

- Pénzből

- Karrierből

- Vagyonból

- Izomzatból

- Jó beszédkészségből

- Jóképű arcberendezésből

Miért pont a péniszméret a legfontosabb?

2021. jan. 6. 11:45
 29/52 anonim ***** válasza:

- Pénzből

- Karrierből

- Vagyonból

Miert kell 3x leirni ugyanazt xd

2021. jan. 6. 11:47
 30/52 anonim ***** válasza:

Mert pénz származhat örökségből.

Karrier lehet nagyobb pénz nélkül, pl. klasszikus költők, de csajok már a karriert is szeretik.

Vagyon is lehet egy jó kocsi vagy lakás, amihez nem társul pénz vagy karrier. Pl. örökség, alkalmi seft vagy lopott stb

2021. jan. 6. 11:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!