Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt mindenkinek 18 centis a pénisze?
Figyelt kérdés
Komolyan, itt mindenkinek minimum ennyi.
Több urológia kutatás is kimutatta, hogy a férfiak átlagos farokmérete nagyjából 13 cm.
Nekem is 18 cm, de én azt hittem, hogy ritkább a méretem, nem hogy gyakoribb..
2021. jan. 4. 22:47
4/52 anonim válasza:
Mit ér az erő ha nem tudod uralni 😆
5/52 anonim válasza:
Ezt honnan szeded, hogy mindenkinek? Olvasgass már vissza.
6/52 anonim válasza:
Nekem sem sokkal nagyobb énis meglepődtem hogy mennyire gyakori de utána olvastam a sorok között és lényegében nem szabad mindent elhinni bár ez kis százalék de ottvan akinek kicsi és azért ír meg ottvan az akinek átlagos és azért ír csak gondolom jobban megfogja a szemed ez a kérdés főleg hogy tele olyan válaszokkal általában mint a kérdésed
7/52 anonim válasza:
Itt a felének 18-24 centis farka van és minimum 1 óráig bírja 3 nővel az ágyban a másik felének 10 centis farka van és 15 másodperc alatt elmegy.
8/52 anonim válasza:
Az én barátomnak is 18 centi, bár ő nem irogat gyakorira.
9/52 anonim válasza:
Nem tudom, hogy te melyik meccset nézed, de én állandóan azt olvasom ezen az oldalon, hogy mindenkinek kicsi a pötse...
10/52 anonim válasza:
Sok hazudozó. Az enyém 21..
De lehet, hogy felsértettem a számokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!