Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg szinte mindenkinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szinte mindenkinek 16-20/4.5-5.5 centis pénisze van?

Figyelt kérdés

Vagy csak itt a gyakorin hazudnak sokan?

És a nők tényleg jobban szereik a nagyobb méretet?

2018. júl. 17. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Nekem 16-20 ig azbideális de a 20 már szerintem a max. Többnyire ilyen méretekkel találkoztam eddig.
2018. júl. 17. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg unalmasak ezek a kérdések.Ráadásul nincs semmi értelmük.

Az,hogy kinek mekkora a pénisze és mekkorának mondja,az az életben nem fog kiderülni.

"És a nők tényleg jobban szereik a nagyobb méretet?"

Ez a kérdés meg már milliószor meg lett itt válaszolva.Nincs olyan,hogy a nők ezt meg azt szeretik általánosságban,olyan van,hogy a Bözsi a nagyot szereti, a Kati meg az átlagosat.Sőt,olyan is van,akit meg az átlag alatti izgat.

13-16centi az átlaghossz,vastagságra pedig 3.5-4 cm.

2018. júl. 17. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem 5 férfi volt az életemben. Négynek 13-15 között volt kb. és 4 cm vastagsággal. Egy férfi volt kb. 17/4.5. Az a hossz nekem már sok. Van férjem, ő az első csoportba tartozik és isteni!
2018. júl. 17. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

3 fő okot tudnék mondani:

1. a legtöbben hazudnak a méretükkel kapcsolatban, vagy úgy mérik, hogy többre jöjjön ki, csak hogy az egójuk megnyugodjon.

2. a nőknek fogalmuk sincs a valódi méretekről, számokról. Ez abból látszik, amikor pl azt mondják, hogy az 5 cm-es vastagság az átlag.

3. Magyarországon valamiért az a hü.lye szokás alakult ki, hogy az emberek átmérőben mérik a vastagságot, ami rendkívül pontatlan és csalóka. Ezzel szemben a hivatalos mérési forma a kerület mérés, amivel nem lehet csalni és tévedni. Ha mindenki úgy adná meg a farka vastagságát, hogy pl 12 cm kerületű, vagy 13 cm kerületű, és nem 4 cm, vagy 5 cm vastagságot mondana, akkor máris pontosabb képet kapnánk.

A hivatalos orvosi átlag méret kb 15 cm hosszú, és 12 cm kerületű! Szóval kb ez a valódi átlag méret. Természetesen vannak ettől hosszabbak, vastagabbak is, de nem olyan gyakori arányban, mint ahogy itt gyakorin olvasod, hogy kb mindenkinek ettől nagyobb.

2018. júl. 17. 10:22
 5/7 anonim válasza:
En bevallom, nekem 13 cm álva
2018. júl. 17. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

Ez most kb. olyan mint Problem Childban mikor a gyilkosnak mutatják a rorschach tesztet. Kérdezik mit lát? -Rózsaszín bárányfelhőket... -Dehogy is azt lát, nem azt lát! Vért lát!

Egyes válaszoló elmondta a tapasztalatait és az ő igényeit. Erre egyből jön valami komplexusos egyén, aki leszavazza, mert ő jobban tudja, hogy mit is tapasztalt, vagy gondolt a válaszoló. Ne fárasszon senki azzal, hogy persze, mert fiú! Ez már agyrém ami a fejetekben van. Álljatok fel a gép elől és menjetek ki az életbe és meglátjátok, hogy mi a valóság!

2018. júl. 17. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
89%

Én teljesen benne vagyok az átlagban: 15-16 centi hosszú, 4-5 centi vastagsággal. Az, hogy ki mit hazudik, az ő dolga, de leginkább önmagának hazudik.

Több nővel volt már dolgom, sosem volt panasz a méretre sem.

2018. júl. 17. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!