Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket is hagytak már ott a testetek miatt előjáték alatt? Vagy én vagyok a világ legnyomorultabb embere akinek még ez sem jön össze? 25N
Amúgy, ha elégedetlen vagy a testeddel. Én örülnék neki, ha csak annyi szépséghibám lenne, hogy (szerintem) nem szép a mellem és van rajtam egy kis folt. Ja de amúgy az is van rajtam, csak nem a hasamon, de szerencsére halvány, olyan mintha ott kicsit több lenne az alapozó..Meg van rajtam baleseti heg is elég nagy, némi gerincferdülés és még sorolhatnám, ennek ellenére sosem volt ilyen hogy bármelyik pasinak is ne ment volna a szex velem sőt...
Olyan volt, hogy első randi alatt nem jöttem be neki, de ott az volt a gond, hogy alapból nem illettünk össze, nagyon nem voltunk összhangban, úgyhogy ezért nem volt folytatás, vagy szimplán teljesen más volt az ideálja.
Bár én tudom magamról, hogy cseppet sem vagyok tökéletes, én azért nagyon adok magamra, szóval igényességgel elég jól tudom kompenzálni ezeket a kis hibákat. Vigyázok az alakomra, egészségesen élek, stb... Bár engem marhára nem érdekel, ha egynek nem jövök be, úgyis mindig van jelentkező, az meg vessen magára.
"Csúnyák a melleim, mellbimbóim? Alacsony vagyok széles csípővel? Van egy májfolt a hasamon?"
Képzeld el, hogy én jöttem össze hasonló lánnyal, lógós cicije volt, nem túl szép mellbimbóval. Volt rajta súlyfelesleg is, mivel pajzsmirigy problémája van. De nem érdekelt, mert a mosolya fogott meg és onnantól kezdve nem érdekelt más. Iszonyat jót szeretkeztünk többször is. De sajnos nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!