Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! Volt mar masnak is olyan elmenye, hogy behatolas elott, lelankadt a péniszetek?
Borzaszto kinosan ereztem megam tegnap, amikor ez tortent. A csaj kiverte, meg szopott rajta, de nem lett eleg kemeny szexhez. Igy megallapodtunk, hogy csak pettingelunk. Nem volt tehat behatolas, de 69-eztunk,tobbszor megujjaztam, ő meg kiverte nekem...
Sracok, ti hogyan kezeltek ezt a szitut? Lanyok, ti mit mondtok ilyenkor a sracnak? Tamogatjatok, vagy kinevetitek inkabb?
Egyszer még takony koromban, annyira nagy volt a teljesítmény kényszerem, sőt ittam is egy keveset, hogy nem ment a dolog.
Rohadt szar érzés volt, de aztán a következő alkalommal meg nyugtattam magam, hogy ez egy egyszeri alkalom volt, és olyan kemény voltam mint a kő.
Aztán ezzel a csajjal együtt jártam több mint egy évet, és napi szinten reszeltem vele, akár többször is.
Szóval ne parázz nem te vagy az egyetlen.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!