Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, volt már úgy orgazmusotok, hogy nem volt merev a péniszetek?
Teljesen el kell vonatkoztatni a merevséget az orgazmustól, és az gyermeknemzéstől.
Attól, hogy valakinek egyáltalán nem merevedik, lehet orgazmusa, és még ivarsejtet is képes kilövelni.
És ennek minden változata/módozata létezik.
Nincs hímivarsejt termelődés (el is lehet kötve), ettől még feláll, és még orgazmusa is lesz.
Volt olyan ismerősöm aki merevedési problémákkal küzdött egy betegség miatt, de nagyon szeretett volna gyermeket.
Kézzel megoldották (bevezette az ernyedt hímvesszőt), és ugyan úgy betette a hüvelybe annyira, hogy gyermeknemzés lett a vége.
Tudom, hogy lehetséges, nekem is rendszeresen előfordul, csak kíváncsi vagyok mennyire gyakori ez a dolog.
2-es, nálam semmi köze a dolognak a prosztatához, kis túlzással azt sem tudom, hogy venném kezelésbe.
Igen, volt már rá példa.
Ki akartam verni, de teljesen ernyedt volt.
Megfeszítettem az izmaim belül egy pár másodpercen át és úgy tartottam amíg el nem élveztem, hamarabb sikerült, mint hogy félmerev lett volna egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!