Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babapuncival rendelkező lányok, nektek van hüvelyi orgazmusotok?
A kérdés abból fakad, hogy többféle puncival rendelkező barátnőm volt már.. A legdurvábban elélvezős egyértelműen a salátás volt, a babapuncis mindig visszafogottabb volt.
Ti?
Exem - neki babapuncija van - már azelőtt figyelmeztetett, hogy összejöttünk volna, neki nincs hüvelyi orgazmusa, mindössze egyszer volt, de nem tudja, hogy.
Bár az a helyzet, hogy előttem neki rendes csiklóorgazmusa sem volt. A velem való orális szex közben volt a legnagyobb neki.
Szerintem a titok nyitja nem a punciban van, hanem abban, hogy ki milyen szexben.
Fene tudja, de érdekes kérdés, egy nővel volt eddig csak dolgom, ő kicsit tapsifüles volt és egyáltalán nem igényelt semmilyen csikló izgatást, konkrétan megmondta, hogy nem szereti, csak a rendes szexet, átlagban 2ször legalább elment egy menet alatt, legtöbb az 4 volt.
24/F
Életem legnagyobb élménye egy babapuncis lánnyal volt, aki olyan vákumot levágott hüvelyi orgazmus közben hogy én egyből elélveztem tőle.
De nyilván érvényes általában az a tézis hogy aki szép(szép puncija van) az általában nem ért az ilyen alapvető dolgokhoz mint a szex vagy orgazmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!