Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket is hagytak már ott a testetek miatt előjáték alatt? Vagy én vagyok a világ legnyomorultabb embere akinek még ez sem jön össze? 25N
Nő otthagyja a pasit = semmi probléma, jól tette
Pasi otthagyja a nőt = büdös bunkó
ki mondta, hogy oké, ha a nő idáig eljutva lelépne?
Csúnyák? Mihez képest?
És? Egy nő csak két mellből áll? Nem értem pedig én pasiból vagyok!
Szerintem szimplán túl magas volt a pasas ingerküszöbe. Abnormálisan.
Ahhoz, hogy valami eltántorítson a vetkőzés után, valami extrém testi hibának kéne lennie. Amiket felsoroltál, azok nem ebbe a kategóriába tartoznak. Az, hogy alacsony vagy és széles a csípőd, ruhában is látszik, és sok férfi számára inkánn vonzó, mint taszító. A májfolt tök jelentéktelen apróság. Olyan cici pedig nincs, amitől lankad a dákó. Vannak szebbek, vannak kevésbé szépen, de azt nem hiszem el, de ahhoz kb. térdig kéne érnie, hogy teljesen elvegye a kedvem. :)
Azt nem értem, hogy miért nem tudta már ruhán keresztül megállapítani, hogy tetszik-e neki vagy sem, pedig nagyrészt lehet tudni, mire számíthat az ember.
Azért viszont nem kellene gyökérnek nevezni, mert lelépett. Senkit nem kell arra kényszeríteni, hogy csinálja végig a szexet, ha egyszer a belső vágya azt mondta, hogy ez nem kell neki, ami abszolút olyan dolog, amit az ember nem tud csak úgy tudatosan irányítani, hogy mitől akarjon beindulni, és mitől nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!