Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl érzékeny csikló, kellemetlen előjáték?
Az a probléma áll fent nálam, hogy nagyon érzékeny a csiklóm, párom akármilyen finoman nyúl hozzá, akár kézzel, akár nyelvvel, inkább kellemetlen, mint izgató. Pedig nem szárazon csinálja, erre figyelünk. Emiatt nem is igazán tudok elmenni, van egy pont, amikor már nem bírom tovább, annyira érzékeny. Magamnak évek óta a nagyajkakon keresztül csinálom, úgy nagyon jó, maszturbáláskor sokkal jobb orgazmusom van (párommal ritkán sikerül, pedig mindent megtesz, figyelmes).
A hüvelyem viszont egy bizonyos idő után szex közben érzéketlen lesz, kb csak azt érzem, hogy mozog bennem valami, de semmi kellemes érzés (párom méretével abszolút nincs gond, picit még nagyobb is, mint amennyi kényelmesen befér). Pedig amikor behatol mindig nagyon jó érzés.
Már több mindent próbáltunk, változatos pózokat, én gondoltam D*rex csikló stimuláló cseppekre is, de mivel pont, hogy túlérzékeny, nem tudom jó ötlet-e.
Igazából nem is tudom, mi itt a kérdés, csak írjon bárki, aki hasonló helyzetben volt, hogy nekik mi vált be, mert teljesen kétségbe vagyok esve. Szeretem a páromat, el tudom képzelni vele a jövőmet, viszont fiatal vagyok ahhoz, hogy lemondjak a jó szexről. De igazából eddig egy partnerrel sem élveztem teljesen, szóval esélyes, hogy velem van a probléma.
A kommunikáció működik köztünk, vele is beszéltem erről, de nincs ötlete, hogyan kellene, nem találkozott még ilyennel, azért írok ide, hátha...
Ment mindenkinek a zöld pipa!
Sajnos most nem tudunk kísérletezni, párom karanténban van, de észben tartom amiket írtatok 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!