Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, titeket is hagytak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket is hagytak már ott a testetek miatt előjáték alatt? Vagy én vagyok a világ legnyomorultabb embere akinek még ez sem jön össze? 25N

Figyelt kérdés

2020. dec. 11. 22:06
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell feltétlen mindentől beindulni, de szerintem meg lehet beszélni normálisan, hogy bocsánat nekem ezért és ezért nem megy. Előfordulhat mindkét oldalról, meg lehet érteni, de csak akkor ha van kommunikáció és nem csak úgy faképnél hagy.
2020. dec. 11. 22:54
 22/41 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy nem akarta megbántani. Fordított esetben is gyakran a nő sem mondja meg az igazat, mi az amivel nem volt elégedett, ami miatt nem akart folytatást.
2020. dec. 11. 22:56
 23/41 anonim ***** válasza:
91%
Arra nem is gondoltál, hogy esetleg alapból neki vannak merevedési problémái? Vagy esetleg barátnője? Volt egy haverom, aki bevallotta, hogy egyszer bepróbált egyéjszakást úgy, hogy volt barátnője. Felmentek a csajhoz meg minden, aztán mégis lelépett inkább.
2020. dec. 11. 22:57
 24/41 anonim ***** válasza:
2%
Én élnék a lehetőséggel kérdező és beraknám neked. Köszönöm.
2020. dec. 11. 22:57
 25/41 anonim ***** válasza:
93%
Ha már odáig eljutottatok, akkor itt nem a testeddel lehet baj, másról lehet szó itt. Vagy valami érzelmi dolog, pl tényleg nem akarta megcsalni párját, vagy a sors csúfos fintora miatt úgy döntött a szerszám, hogy lelankad. Ez pedig ciki volt neki, úgyhogy inkább kereket oldott.
2020. dec. 11. 22:59
 26/41 anonim ***** válasza:
86%
8: Hát ha még sose fordult elő, akkor mért hiszed, hogy rajtad nem stimmel valami?
2020. dec. 11. 23:18
 27/41 anonim ***** válasza:
23%
Látatlanban nem lehet ezt eldönteni, sokat segítene ha kifejtenéd, melyik testrészeddel vagy esetleg elégedetlen. A másik megoldás, ha fotót is közzéteszel az inkriminált helyről.
2020. dec. 11. 23:21
 28/41 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagy nyomorult! Csak tök véletlenül egy ilyen gyökérrel akadtál össze!
2020. dec. 11. 23:48
 29/41 anonim ***** válasza:
89%

Arra nem is gondoltál, hogy nem veled volt a gondja, hanem merevedési zavar.

Izgatott volt, bizonyítási kényszer, stb...

Nem feltétlenül magadban kell a hibát keresni.

Egyébként amit le írtál a testedről, amennyire el tudom képzelni, semmi gond nem lehet vele.

Sőt minden normális férfi szét szedett volna.

Szerintem ne magadban keresd a hibát.

Egyszerűen szerintem beszart a srác, vagy egyéb miatt nem állt fel neki.

Higyj nekem,férfi vagyok én is. 😉

2020. dec. 12. 00:09
 30/41 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom mi lehetett a gond. Velem (F vok) csak akkor fordult elö ilyen amikor a bugyi lekerülésénél éreztem a NAGYON ERÖS (hmmm) halszagot. (Gondold át, hogy ilyesmi biztosan kizárt a te esetedben?)
2020. dec. 12. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!