Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért alakul ki valakinél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakul ki valakinél “ázsiai fétis”?

Figyelt kérdés
Az “ázsiai fétis” amikor egy személy kifejezetten kelet-ázsiai és délkelet-ázsiai személyek iránt érez szexuális és/vagy romantikus vonzalmat.

2020. nov. 29. 17:09
 81/95 anonim ***** válasza:
48%

78#

Nem engem fapöcsöztél le, meg amúgy sem akarok személyeskedni, csak nagyon nem értünk egyet és szerintem nem tudod bizonyítani az állításaid

80#

Ezt honnan gondolod? Nem bizonyítható elmélet.

2020. dec. 2. 22:13
 82/95 anonim ***** válasza:
92%
20:44 volt az uccso kommentje,szerintem ne talalgass, simán élhet ott és nem kell berugnia kötelezően. én pl ma reggel 7ig fent leszek, mert így szoktam meg mióta nincs fősuli. 🤷‍♀️
2020. dec. 2. 22:13
 83/95 anonim ***** válasza:
0%
igen de látod attól még nem válaszolsz hogy te voltál az aki itt bizonygatta hogy mikor mi is volt...?
2020. dec. 2. 22:15
 84/95 anonim ***** válasza:
17%

csak egy a probléma nálad azóta van ez amióta nincs fősuli... ott megy a munka ha a főnökkel tudott karaokézni menni...!

és nem ismered az ázsiai karaoké kultúrát ott muszáj inni... lényegében ezért is mennek el karaokézni mert olcsó kényelmes hely ahol nem zavrnak senkit sem ha hangoskodnak illetve tudnak italt ételt rendelni

2020. dec. 2. 22:17
 85/95 anonim ***** válasza:
0%

"Ilyenkor szoktuk piszkálni a másikat"

Most komolyan van egy olyan gyanúm, hogy a pszichológia mostani formája káros jelenség.

2020. dec. 2. 22:17
 86/95 anonim ***** válasza:
11%
79,nagyon zavarnak a helyesírási hibád.
2020. dec. 2. 22:18
 87/95 anonim ***** válasza:
0%
zavarjanak... :"D ettől függetlenül a kérdésre nem válaszoltál egyszer sem hanem helyette passzív agresszív módon "tereled a szót" kibújva a kérdések elől amikben több volt az értelem mint amennyit elismernél...
2020. dec. 2. 22:19
 88/95 anonim ***** válasza:
74%
85,nem is írta, hogy ott volt a bárban 🤷‍♀️ csak annyit írt, hogy akár onnan is jöhetne. Szerintem szállj le most már erről
2020. dec. 2. 22:19
 89/95 anonim ***** válasza:
6%
Én jöhetnék az ókori Akkádból is
2020. dec. 2. 22:21
 90/95 anonim ***** válasza:
0%
szerintem még mindig nem válaszolsz a főkérdésre... az meg hogy szerinte akár ott is lehetett volna annyit tesz ebben az egész szituációban hogy ott volt... ha nem lett volna ott akkor miért mondaná? (persze ez csak egy közhely duma mert az ázsiaiak tényleg rendszeresen mennek oda éjszaka...)
2020. dec. 2. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!