Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakul ki valakinél “ázsiai fétis”?
50 japánban az a szokás ha nem mész a főnökséggel egész este alkoholizálni meg hallgatni a nyafogását rossazbb esetben akkor megkockáztatod az állásod de jobb esetben csak kapsz egy jó órális szexet!
persze a már a tudományos tényekről nem vagy képes unguardot használni :"D
persze én is befognám a pofám ha értelmes emberi civilizációról/kulturáról beszélnék 500 ezer évvel ezelőtt mikor az első is 14 ezer évvel ezelőtt jött létre a homo sapiens ami képes lenne megalkotni egy ilyen dolgot pedig 300-200 ezer évvel ezelőtt...
A japóimádó meg miért cigányozik meg fekázik? Szerintem összességében jobb lenne a világ ha plusz egy afrikai törzs létezne a japók helyett
Nagyrészt jól írja szerintem 51, de gazdaságból a 90-es évek után már nem a világ teteje
itt már nem is az a lényeg hogy milyen is a japán hanem az hogy egy gyökér vagy aki biztos hogy nem ott él csak ott szeretne mert egy ilyen lenéző alakot nem szeretnek a japánok... amugy ha annyira álom föld lenne akkor nem lenne annyi japán bevándorló magyarországon mert van jó néhány... vidéken élek kis városban ugy ahogy de volt egy félig japán osztálytársam basszus...
asszem az apja volt magyar neki...
amugy csak szolok a nyugati cigányok nem a kárpáti beások akik be támadnak mindenkit... az ottani cigányok teljesen le vannak nyugodva... nem balhéznak sőt ott a cigányok 80-90%-a zenész énekes és nem cigányok közt hanem mindenki közt pl spanyol és francia országban szinte az összes flamenco zenész cigány! a cigányság csak itt kárpátban olyan amilyen... hozzá teszem ott nem kell cigányoknak lenniük mert ott vannak az alvilági japán személyek yakuzák és piti banda tagok...
habár tény angliában sok a fekete de én ugy tudom ott sokkal kevesebb cigány él szóval el lepni nem tudják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!