Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakul ki valakinél “ázsiai fétis”?
Milyen tények? Hogy tudod bizonyítani?
Azért nem szeretem a japókat, mert összességében egy autoriter értetlen népség
61#
Az Iq nem objektív, az okosságot nem lehet mérni
58 nagyon érdekes pont te nem hiszed hogy vannak itt japánok!
https://www.youtube.com/watch?v=ljvLVodTBfk ez csak egy itt élő japán budapesten (és nem ő az egyetlen amugy multkor voltam itt és elég jó volt a ramen)... amugy én bizonyítottam valamint míg te semmit sem! az idő egyre több lesz míg itt 21 óra japánban az éjszakai baglyok ilyenkor már rég alszanak főleg ha fönőkkel voltak karaokézni amit kb ottani idő 3-kor írt... de már 5 van...
61 egy átlagos iq teszt amit megjegyzek kelet ázsiában teljesen máshogy mérnek nem jelenti azt hogy okosabbak ott az emberek mint a fehérek...
az egyetemi végzettség meg mi is? villamos mérnők az nagyon népszerű most nem mondom... nagy kunszt... amugy ha már az intelligencia szintjét akarjunk mérni hogy hol is vannak többen akkor itt van te kis gyökér fejű
nézzünk már meg is hány europai ország illetve mennyi is a fehérek száma illetve mennyi is a japánok és ázsiaiak száma
68 nem veszed észre hogy csak egy lebukott troll vagy... itt van már reggel japánban de egész este irogáltál és nem azért hagyod abba mert fáradt vagy vagy mert reggel kell menni dolgozni amugy hányra is mész dolgozni?
igen egy villamos mérnöki nem nagy kunszt legalább is ha azt nézzünk hogy a legtöbben erre mennek az egyetemeken...
japánban sincs mindenkinek egyeteme azt még is többre vitték mint a villamos mérnökös emberek... hozzáteszem a legtöbb mangaka rajzolónak vagy shogi bajnoknak nincs még közép iskolája se vagy csak azt járták ki de azt is erőltetve a szüleik miatt... pl a bleach írójának csak egy középiskolája van....
68#
"Végig nem voltal szimpatikus ahogy figyeltem a kommentháborút"
Lényegtelen szempont vita ügyében
"Végezetul azért még, a japánoknak eleve 4 féle írásjellel (hiragana, katakana, kanji, latin betűk) kell megtanulniuk írni és olvasni, nem hasonlítható a többiekhez, akiknek csak egyet kell tudniuk. Ezért a nagy IQ náluk."
Nem tudod bizonyítani, az IQ teszt meg eleve hibás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!