Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért alakul ki valakinél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakul ki valakinél “ázsiai fétis”?

Figyelt kérdés
Az “ázsiai fétis” amikor egy személy kifejezetten kelet-ázsiai és délkelet-ázsiai személyek iránt érez szexuális és/vagy romantikus vonzalmat.

2020. nov. 29. 17:09
 61/95 anonim ***** válasza:
53%

Milyen tények? Hogy tudod bizonyítani?

Azért nem szeretem a japókat, mert összességében egy autoriter értetlen népség

61#

Az Iq nem objektív, az okosságot nem lehet mérni

2020. dec. 2. 21:03
 62/95 anonim ***** válasza:
29%
Anglia minden koszt, a társadalom legalját beengedi az utcáira és fillérekért dolgoztatja őket !! Szerintem ez szomorú
2020. dec. 2. 21:03
 63/95 anonim ***** válasza:
25%

58 nagyon érdekes pont te nem hiszed hogy vannak itt japánok!

https://www.youtube.com/watch?v=ljvLVodTBfk ez csak egy itt élő japán budapesten (és nem ő az egyetlen amugy multkor voltam itt és elég jó volt a ramen)... amugy én bizonyítottam valamint míg te semmit sem! az idő egyre több lesz míg itt 21 óra japánban az éjszakai baglyok ilyenkor már rég alszanak főleg ha fönőkkel voltak karaokézni amit kb ottani idő 3-kor írt... de már 5 van...

2020. dec. 2. 21:05
 64/95 anonim ***** válasza:
22%

61 egy átlagos iq teszt amit megjegyzek kelet ázsiában teljesen máshogy mérnek nem jelenti azt hogy okosabbak ott az emberek mint a fehérek...

az egyetemi végzettség meg mi is? villamos mérnők az nagyon népszerű most nem mondom... nagy kunszt... amugy ha már az intelligencia szintjét akarjunk mérni hogy hol is vannak többen akkor itt van te kis gyökér fejű

[link]

nézzünk már meg is hány europai ország illetve mennyi is a fehérek száma illetve mennyi is a japánok és ázsiaiak száma

2020. dec. 2. 21:08
 65/95 anonim ***** válasza:
A Nobel díj nem az átlag népességről szól, az IQ meg nem megbízható dolog
2020. dec. 2. 21:10
 66/95 anonim ***** válasza:
100%
64, azt én írtam, nem a "japánimado" kommentelo vagyok, hanem a Londonimado 😄 Sosem találkoztam meg egy japánnal sem, biztos élnek itt is, de nagyon elenyeszo a számuk
2020. dec. 2. 21:10
 67/95 anonim ***** válasza:
68%
65,szerintem itt hagyom abba a veled való társalgást, mert aki szerint egy villamos mérnökit elvégezni meg úgy alapból egy egyetemet elvégezni semmi, vagyis még a 8 általánosos foganincs Józska is képes lenne rá, azzal nagy gondok vannak. Végig nem voltal szimpatikus ahogy figyeltem a kommentháborút, csak a népet haborgatni vagy itt, ez lejött most. Végezetul azért még, a japánoknak eleve 4 féle írásjellel (hiragana, katakana, kanji, latin betűk) kell megtanulniuk írni és olvasni, nem hasonlítható a többiekhez, akiknek csak egyet kell tudniuk. Ezért a nagy IQ náluk. Itthon még ezzel az egy darab nyomorult abc-vel is hadilábon áll a jónép.
2020. dec. 2. 21:16
 68/95 anonim ***** válasza:
13%

68 nem veszed észre hogy csak egy lebukott troll vagy... itt van már reggel japánban de egész este irogáltál és nem azért hagyod abba mert fáradt vagy vagy mert reggel kell menni dolgozni amugy hányra is mész dolgozni?

igen egy villamos mérnöki nem nagy kunszt legalább is ha azt nézzünk hogy a legtöbben erre mennek az egyetemeken...

japánban sincs mindenkinek egyeteme azt még is többre vitték mint a villamos mérnökös emberek... hozzáteszem a legtöbb mangaka rajzolónak vagy shogi bajnoknak nincs még közép iskolája se vagy csak azt járták ki de azt is erőltetve a szüleik miatt... pl a bleach írójának csak egy középiskolája van....

2020. dec. 2. 21:38
 69/95 anonim ***** válasza:
0%

68#

"Végig nem voltal szimpatikus ahogy figyeltem a kommentháborút"

Lényegtelen szempont vita ügyében

"Végezetul azért még, a japánoknak eleve 4 féle írásjellel (hiragana, katakana, kanji, latin betűk) kell megtanulniuk írni és olvasni, nem hasonlítható a többiekhez, akiknek csak egyet kell tudniuk. Ezért a nagy IQ náluk."

Nem tudod bizonyítani, az IQ teszt meg eleve hibás

2020. dec. 2. 21:41
 70/95 anonim ***** válasza:
0%
68 egy vicc vagy igazából pofáztál 500 ezer évvel ezelőtti kulturárol/civilizációról... holott ekkor nem is volt de még csak a szükséges homo sapiens sem volt jelen! utána meg pofáztál iq-ról miközben az igazi intelligenciát csak is a nobel díjasokkal lehet mérni! hozzáteszem igaz tudnak 4 írást használni viszont nem tudnak L hangot kimondani valamint az angolul is borzasztó... legalábbis bálint helyett bárrintuu alex helyett arrexuuu dávid helyett dávidduuu márk helyett márkuu-t mondanak...
2020. dec. 2. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!