Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért alakul ki valakinél az...

Miért alakul ki valakinél az a szokás, hogy bünteti magát?

Figyelt kérdés
Én pl. olyan vagyok, hogy mindig találok indokot a szorongásra és az önostorzásra. Miért van ez vajon?
2016. júl. 6. 13:27
 1/5 anonim válasza:
beszélgess el egy szakemberrel
2016. júl. 6. 13:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Már megtörtént.
2016. júl. 6. 13:51
 3/5 anonim válasza:
akkor lehet valamilyen trauma ami miatt hibáztatod magad
2016. júl. 6. 15:10
 4/5 homo ludensz ***** válasza:
Önértékelési probléma szerintem.Abból indulok ki hogy felállítasz magadnak egy normát és azután megállapítod hogy nem teljesítetted. Azt kellene kianalizálni hogy miből adódnak ezek képzelt normák. Nevelésedkor ivódtak beléd vagy valami ideált utánozol mert olyanná szeretnél válni.Valamiért alulértékeled magadat és azt gondolod hogy ezért büntetést érdemelsz. A saját értékünket mindig a környezetünkhöz méricskélve alakítjuk ki.Ezért valaki alul értékeli magát s van aki meg túl.Időnként jutalmazd meg magad ha a környezeted képtelen rá.A szorongásod is lazulni fog.
2016. júl. 8. 10:32
 5/5 anonim válasza:
Én foltosra szoktam ütni a kezemet és lábaimat amikor feszült vagy mérges vagyok, azt, hogy Te miért csinálod azt amit csinálsz, azt nem tudom, én azért csinálom, mert képtelen vagyok kezelni a dühömet.
2016. júl. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!