Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért alakul ki valakinél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakul ki valakinél “ázsiai fétis”?

Figyelt kérdés
Az “ázsiai fétis” amikor egy személy kifejezetten kelet-ázsiai és délkelet-ázsiai személyek iránt érez szexuális és/vagy romantikus vonzalmat.

2020. nov. 29. 17:09
 71/95 anonim ***** válasza:
68%
És aki itthon beszédhibás, az tud mellette legalább 4 féle írásrendszerben írni?🤔1-0 Japánnak megint. Ők legalább tudnak angolul. Olaszország és a balkáni népek elbújhatnak, Amerika meg végképp nyelvismeret tekintetében. Menj, keseregj, utálj mindenkit, de főleg Japánt te rosszindulatú kis szarcsimbok
2020. dec. 2. 21:51
 72/95 anonim ***** válasza:
4%

72#

Szarkeverés.

A legtöbb japán nem tud angolul, csak japóul.

Mitől rosszindulatú nem egyet érteni másokkal? Nem látsz mások fejébe

2020. dec. 2. 21:56
 73/95 anonim ***** válasza:
13%

milyen beszédhibás? meg milyen angol? ugy érted engrishu? hozzáteszem tudok angolul és németül is... ":D

amúgy itt van magyarországon 22 óra míg japánban reggel 6 óra!!!!

wtf!!! nem veszed észre minden kérdést ki kerültél te kamugép! hánykor mész dolgozni "japánban"?

2020. dec. 2. 21:58
 74/95 anonim ***** válasza:
80%

Hallod nem a Japánban élő tag vagyok, vedd már észre már észre. rég elment szerintem aludni

kedvelem én is azt az országot. Te egy okoskodó, megkeseredett fapöcsű alak vagy, menj mar innen, nem veszed észre, hogy itt sokan szeretik Ázsiát?

2020. dec. 2. 22:01
 75/95 anonim ***** válasza:
94%

A japános tag 2 oraja nem kommemtelt sztem

Ez a hátránya a névtelensegnek. Meg ez, hogy parasztkodnak az emberrel ismeretlenül

2020. dec. 2. 22:03
 76/95 anonim ***** válasza:
32%

75#

Akkor ez tabu téma? Tényleg japó dolog.

Vakon szeretni valamit végképo hülyeség. Mjért baj kritikusnak kenni?

2020. dec. 2. 22:04
 77/95 anonim ***** válasza:
94%
77es, azt hittem beoltasz engem is miután lefapöcsöztelek meg hasonlók. A japcsis tagot meg folyton cseszegeted, pedig ő nem írt rád semmit😂😂
2020. dec. 2. 22:09
 78/95 anonim ***** válasza:
0%

75-ős értem attól még csak okosan ":D

a "japános srác" még 9.41-ig itt volt... tudod az mennyi idő? 4:41... most aki egész este iszik meg karaokézik és elmondása szerint már végzett...? ugyan már a srác qurvára nem él japánban csak egy fanatikus aki el élvez ha egyszer is kimehetne...

amugy itt végig normális voltam addig amíg nem kezdett el full baromságokat írni... amugy ha nem ő voltál akkor mondhattad volna előbb is te gyökér vagy az 500 ezer évvel ezelőtti dolgot te írtad? ha igen akkor egy nagy hülye vagy nézzél jobban utána a civilizációnak és kultúrának valamint a homo sapiens kialakulásának mert nem a neander völgyi és homo erectus volt aki meg alkotta a civilizációt...!

ettől függetlenül a kanji hiragana és katakana nagyon hasonló írás mondhatni katakana és hiragana le van butítva! a kani még marad bonyolult amugy csak szolok én írtam azt is hogy szeretem a japán kultúrát -_-" nem ázsiával van bajom hanem a gyökerekkel akik hülyeséget pofáznak!

2020. dec. 2. 22:10
 79/95 anonim ***** válasza:
74%
Tán feltekeny vagy reája? 😏😏Ilyenkor szoktuk tudattalanul piszkalni a másikat
2020. dec. 2. 22:10
 80/95 anonim ***** válasza:
bocsánat 5:41 volt akkor
2020. dec. 2. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!