Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakul ki valakinél “ázsiai fétis”?
72#
Szarkeverés.
A legtöbb japán nem tud angolul, csak japóul.
Mitől rosszindulatú nem egyet érteni másokkal? Nem látsz mások fejébe
milyen beszédhibás? meg milyen angol? ugy érted engrishu? hozzáteszem tudok angolul és németül is... ":D
amúgy itt van magyarországon 22 óra míg japánban reggel 6 óra!!!!
wtf!!! nem veszed észre minden kérdést ki kerültél te kamugép! hánykor mész dolgozni "japánban"?
Hallod nem a Japánban élő tag vagyok, vedd már észre már észre. rég elment szerintem aludni
kedvelem én is azt az országot. Te egy okoskodó, megkeseredett fapöcsű alak vagy, menj mar innen, nem veszed észre, hogy itt sokan szeretik Ázsiát?
A japános tag 2 oraja nem kommemtelt sztem
Ez a hátránya a névtelensegnek. Meg ez, hogy parasztkodnak az emberrel ismeretlenül
75#
Akkor ez tabu téma? Tényleg japó dolog.
Vakon szeretni valamit végképo hülyeség. Mjért baj kritikusnak kenni?
75-ős értem attól még csak okosan ":D
a "japános srác" még 9.41-ig itt volt... tudod az mennyi idő? 4:41... most aki egész este iszik meg karaokézik és elmondása szerint már végzett...? ugyan már a srác qurvára nem él japánban csak egy fanatikus aki el élvez ha egyszer is kimehetne...
amugy itt végig normális voltam addig amíg nem kezdett el full baromságokat írni... amugy ha nem ő voltál akkor mondhattad volna előbb is te gyökér vagy az 500 ezer évvel ezelőtti dolgot te írtad? ha igen akkor egy nagy hülye vagy nézzél jobban utána a civilizációnak és kultúrának valamint a homo sapiens kialakulásának mert nem a neander völgyi és homo erectus volt aki meg alkotta a civilizációt...!
ettől függetlenül a kanji hiragana és katakana nagyon hasonló írás mondhatni katakana és hiragana le van butítva! a kani még marad bonyolult amugy csak szolok én írtam azt is hogy szeretem a japán kultúrát -_-" nem ázsiával van bajom hanem a gyökerekkel akik hülyeséget pofáznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!