Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakul ki valakinél “ázsiai fétis”?
Beteges kifejletlen agy kell hozzá!
Deviancia!
Amikor az egyén valami f.ságba menekül arról csak ábrándozik amíg egyre jobban be nem csavarodik, pedig fele annyi erőfeszítéssel normális élete is lehetne és még depressziós kis kötsög sem lenne!
Szerintem szép vonásaik vannak, tényleg egészségesebben étkeznek és okosak is. Ha nem csak a külső, de a belső tulajdonságok is számítanak, akkor a tisztelet, a mindenség tisztelete (persze ott is vannak tiszteletlen emberek) is tetszik. Amellett hogy tisztelettudóak és kedvesek, sokszor eléggé félénkek is. :)
A japánoknak nagy átlagban nagyobb szemük van, ami szerintem aranyos. Nekem még a magasság is tetszik, hogy nem 2 méteres égimeszelők.
Érdekesség, a koreai férfiak nem szőrösödnek és nem is izzadnak úgy mint egy európai férfi. Náluk zavaró, ha valaki nagyon izzadós típus. Nem mindenki idol, de náluk tényleg így működik a genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!