Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen szűz vagyok, másnak meg ennyi idősen már gyereke van. Hogy lehet ezt elviselni lelkileg?
Figyelt kérdés
Olyankor nagyon szomorú tudok lenni ha arra gondolok hogy nekem még barátnőm sem volt. Más meg ennyi idősen össze van házasodva és gyereke is van akár. Ami szerintem még korai de inkább mint egyedül lenni.
Én fiatalon szeretnék családot, nem vagyok bulizós típus így nem hiányozna a társaság. Helyette inkább a barátnőmmel és a gyerekünkkel foglalkoznék ha lenne.
Nagyon rossz érzés az hogy más hol tart már ennyi idősen én meg ott tartok mint egy ovis :(
Mások aki ebben a helyzetben vannak mint én titeket nem szomorít ez el?
2020. aug. 31. 13:41
11/12 anonim válasza:
10-es, lécci, tegyél magadért. azért 42 évesen nem vagy elveszve...
12/12 anonim válasza:
8. Vagyok. Elvesztettem. Hármasban. Sok lánnyal és sráccal szexeltem és kavartam azóta, de annyit tudok mondani, hogy én fog ettől rendbe jönni az önbizalmad. De enélkül tényleg lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!