Egyik betegségből a másikba, hogy lehet ezt elviselni lelkileg?
Köszönöm a válaszoka!
Nekem azért nehéz most, mert én mindig is sportoltam, és az egész mostani kálváriám egy sportsérüléssel kezdődött (ami mellesleg már rég meggyógyult, csak utána jött a többi...)
Sose dohányoztam, egészségesen étkeztem, legalábbis igyekeztem. Mikor mondta az orvos, hogy ne egyek pl. zsírosat, meg marhahúst, belsőségeket... mondtam, hogy sose ettem ilyeneket. Alkoholt nem iszom, csak egy évben 2x, akkor is keveset. Egyszerűen már nem tudok miről lemondani, hiányzik a mozgás, legalább egy kis biciklizés, de jelenleg lépni is nehezen tudok.
Próbálom én fejben eldönteni, hogy egyszer vége lesz, de nagyon nehéz, mert a jelenlegi helyzet miatt most úgy érzem, sose leszek a régi.
Május óta? Akkor legyél teljesen nyugodt. Én 2014 óta betegeskedek. Azóta ért 2 baleset, 2 infarktus, 5x operáltak, 2x meghaltam, 3x voltam intenzív osztályon.
Kérdésedre a válasz: igen nehezen. Kitartás!
Esetleg még vitaminok, ásványi anyagok szedésével próbálkozhatnál.
Nem írtad, hogy pontosan milyen problémáid vannak, de talán kutakodhatnál interneten, hátha találsz javaslatokat, hogy milyen tevékenységek/ételek/vitaminok/etc. lehetnének kedvező hatással a téged érintő gondokra.
Illetve fel is veheted a kapcsolatot hasonló problémákkal küzdő emberekkel, megtörténhet, hogy úgy könnyebb lenne, és esélyes, hogy pár tanáccsal is ellátnának.
És ha nagyon nem bírod már lelkileg, pszichológustól is kérhetsz segítséget.
Vagy ha csak egyszerűen elmondod egy barátodnak, mit érzel, mi zajlik benned, az is könnyíthet a lelkeden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!