Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 évesen szűz vagyok, másnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen szűz vagyok, másnak meg ennyi idősen már gyereke van. Hogy lehet ezt elviselni lelkileg?

Figyelt kérdés

Olyankor nagyon szomorú tudok lenni ha arra gondolok hogy nekem még barátnőm sem volt. Más meg ennyi idősen össze van házasodva és gyereke is van akár. Ami szerintem még korai de inkább mint egyedül lenni.

Én fiatalon szeretnék családot, nem vagyok bulizós típus így nem hiányozna a társaság. Helyette inkább a barátnőmmel és a gyerekünkkel foglalkoznék ha lenne.

Nagyon rossz érzés az hogy más hol tart már ennyi idősen én meg ott tartok mint egy ovis :(

Mások aki ebben a helyzetben vannak mint én titeket nem szomorít ez el?

2020. aug. 31. 13:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Bele kell törődni.

Amúgy manapság a párkapcsolatok 99%-a képmutató semmi.

2020. aug. 31. 13:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, hogy 22 évesen nagy eséllyel még a szülőknél laknak. Ebben a korban fejezik be lassan az egyetemet vagy találnak munkát és ilyenkor még nem keresnek annyi pénzt az emberek, hogy legyen lakásuk, fenn tudják tartani magukat. Sokan ilyenkor még a karrierjüket építik és/vagy különböző képzéseket csinálnak, hogy valamit tudjanak kezdeni magukkal. Gondolj abba bele, hogy milyen nehéz lehet így házasodni és gyereket vállalni, nevelni. Sokan nem is elég érettek a gyerek vállaláshoz. Szerintem sokkal több hátránya van az ilyen korai gyerekvállalásnak, mint előnye.

Szerintem egy cseppet se bánd, hogy még nem vagy házas, nincs még gyereked... ezek még bőven ráérnek.

24 vagyok, 1 éve van barátnőm, Ő az első nekem, nem vagyunk házasok, pláne nincs gyerekünk és nem érzem azt, hogy ovis szinten lennék, építgetem a karrieremet, aztán a többi majd idővel jön.

2020. aug. 31. 13:56
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Semmiről nem vagy lemaradva, semmiről nem késtél még le. Mi lenne ha az önemésztést inkább pozitív energiára "azért is megcsinálom"-ra terelnéd? S azt mondanád magadnak, márpedig akkor azért is elmegyek ismerkedni, bulizni, társaságba, próbálkozom ezerszer is akárhányszor lepattintanak. Utóbbi fog (kimozdulás, próbálkozás) eredményre vezetni nem az önsajnálat. Persze ülhetsz a négy fal között is keseregve, de a döntés lehetősége ott van előtted, rajtad múlik melyik utat választod.
2020. aug. 31. 14:08
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

változtass az életeden, a stílusán, akár hobbi, akár sport, akár baráti társaság. Próbálj ki olyan dolgokat amikre mindig is vágytál de féltél kipróbálni (búvárkodás, utazás, hegymászás, bármi).

Ha aktív az életed, ha élvezed az életedet, akkor lesz egy kisugárzásod ami nagyon szexi tud lenni sok lánynak, és ehhez nem kell bulizni járni, mert jó társaságok mindenütt vannak.

2020. aug. 31. 14:20
 5/12 anonim ***** válasza:
15%

4

Bírom ezt a változtass dumát. Ergo a boldogság kulcsa szerinted, ha másoknak felel meg, és eldobja önmagát.

2020. aug. 31. 14:24
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
#5-ös a #4-esnek annyiban igaza van, hogy ha eddig nem történt "semmi" akkor érdemes gondolkozni min változtasson az ember. A nyitottság, a társaságba járás igenis előremutató (nem kell feltétlenül ezért hegyet mászni, búvárkodni de pl. van egy csomó túracsoport, vagy sport, vagy koncertek vagy akármi). A sült galamb nem repül be az ablakon a négy fal közé, ha nem ismersz meg senkit akkor nehéz azt várni, hogy egyszer csak becsengetnek az ajtón "itt lakik Kovács Pistike, úgy összejönnék vele".
2020. aug. 31. 14:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Napi gyk-s nyomi...
2020. szept. 1. 00:06
 8/12 anonim ***** válasza:
De. De meg kell tanulni ezzel együtt férfiként viselkedni. A panaszkodás soha különösebben nem fog eredményre vezetni... Illetve meg kell tenni mindent fizikailag, lelkileg, hogy jobban érezzük magunkat
2020. szept. 2. 11:53
 9/12 anonim ***** válasza:

5: nem azt mondom, hogy fenekestül fordítsd fel az életed, de a legtöbb ember, aki panaszkodik, hogy nincs senki az életében és nincs is remény, semmittevő. És ezen változtatni kell!

És pont kifordítod, rosszul értelmezed a mondanivalómat! Ne akarjon másoknak megfelelni! Magának akarjon megfelelni! Mert ha megfelel magának, akkor boldog lesz, akkor kisugárzása lesz, és azt a nők imádják, nagyon vonzónak találják.

De a legtöbb embernek a mindennapjaik arról szólnak, hogy otthon ülnek, nem csinálnak semmit, elcseszik minden percüket TVvel, nyomkodással, Like-olással, irigylik az aktív életet élő embereket, a monitorokat bámulják és a legnagyobb esemény a héten, hogy vasárnap a szülőknél ebédelnek. Be vannak gubózva és elvárják a sültgalambot.

Szóval emeld fel a feneked és csináld azt, amit mindig is meg akartál csinálni! Ha ez hegymászás, akkor azt, ha a búvárkodás, akkor az!

2020. szept. 2. 12:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Kicsit le vagy maradva, de hidd el bőven potólható.

Sajnos én is ezt hittem a te korodba és nem tettem semmit. Azóta eltelt az êletem és valóban buktam a szexet a kapcsolatot mindent. Hidd el hogy semmiről nem maradtál le. Valóban előtted az élet. Csak figyelned és főleg lépned kell ha lehetőség adódik.

Ên 24 éves szűzként igy gondolkodtam és ez miatt egy 18 éves lányt elüldöztem magamtól mert azt hittem nekem ez ugyse sikerül és nem is igaz... Szóval ne add fel, higy az êletben mert mindig van lehetőség és rengeteg időd van, csinálni kell és sikerülni fog. Nem késtél le semmi olyanról amit ne tudnál potólni.

Ne akarj az én sorsomra jutni aki az egêsz êletét elszúrta és 40 évesen is magányosan él...legyek elrettentő példa

2020. szept. 9. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!