Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gáz ha a pasi kimondottan olyan kapcsolatot keres, ami kötetlen és támogatná a lányt anyagilag?
Én ilyen kapcsolatban élek. Kötetlen, mert van élettársa ettől függetlenül, de vele nem él szexuális életet. Én is ismerkedhetnék, ha akarnék, de nem vágyom rá.
De egyébként mással nem vagyunk ilyen kapcsolatban, az nem férne bele.
Nem kapok 200-300e havonta, de amire szükségem van, megkapom. Egyébként nem szokott durva lenni, max. 20e havonta, néha annyi sem. Bőven elég, és rengeteget segít rajtam. Egyébként nem azért vagyok vele, hogy pénzeljem, hanem mert szeretem, meg nagyon jó az ágyban! :)
nekem volt ilyen kapcsolatom több évig . Nem vittük túlzásba havi 2 szex volt köztünk nyáron és télen is mentünk nyaralni . de volt olyan is hogy nem találkoztunk 1-2 hónapig . Megvettem neki amit kért vagy vágyott rá és támogattam amiben csak tudtam egyetemre járt . Azóta nem volt ilyen kapcsolatom és nem is kerestem de aki keres az talál lehet bőven találni .
33/F
Volt egy pasim, aki elég tehetős volt ( a családja is, de ő saját jogán is karrierben sikeres) ő minden hónapban gyakorlatilag a nettó fizetésseml megegyező összeget utalt át nekem, amiből meg kellett oldanom a háztartás fenntartását és a számlák befizetését. A maradékkel meg azt csináltam amit akartam. Kimondva nem volt, de azt kb. magamra kellett költenem. Fordrász, kozmetikus, körmös, smink cuccok, ruhák.
Elég kényelmes életem volt ekkor, de ma már nem csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!