Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korban mennyi a legfiatalabb lány, akivel még kötetlenül szexchatelnél?
Egyikkel sem, lehet maradi vagyok, de személyesen jobb szeretem :) s ott bár 14 év a jogszabály szerinti un. beleegyezési korhatár, de inkább legyen 18 éves legalább.
Ja amúgy, meg chatizé, mindenki azt mond amit akar, olyan képet küld át (pl. a netről letöltve) amit akar. Úgyhogy ne lepődj meg hogy akit te 16 éves lánynak gondolsz az egy 50-es pocakos meleg pasi és annak küldözgeted szorgalmasan a farokképeidet :D
Maga a chat az unalmas...
De ha lesz is belőle valami akkor azt meglátjuk!
hát amikor egyszer 12 éves lány rám írt, hogy szolga szeretne lenni, azért meglepődtem :D
szexchatnél inkább tapasztaltabb és/vagy kreatív partner a lényeg
szerepjátékozni nem szerepjátékozom, de erotikus beszélgetéseket folytatok, ritka a jó partner erre
F
Azért mikor ilyen válaszokat olvasok, elgondolkodok, hol vagytok, mikor rám meg rendszerint huszonéves srácok írnak, vagy tőmondatokban, vagy közönségesbe átmenve. Izgató szexchatnek gondolva.
(nem kérek privátot, nem azért írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!