Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gáz ha a pasi kimondottan olyan kapcsolatot keres, ami kötetlen és támogatná a lányt anyagilag?
Nekem full extras no, 19 éves, albérlet + programok volt ilyen. Szerelem lett belőle, amikor már jobb helyen dolgozott, nem fogadta el a lakást sem. A kapcsolat arra ment rá, hogy többet akart, mint amit adni tudtam.
Nem tarifas dolog ez, hanem kenyszer. Magyar fizetések/keresetek szülik a helyzetet. Ugyanazt kérik a lányok, mint egy normál kapcsolatban amúgy is elvárható lenne, biztonságot és kényelmet. A puncs előtt ezt úgy hívtuk, hogy párkapcsolat.
A sok irigy incel, akinek gondot okoz sajtos kiflit venni minden nap a 16 forintos zsomle helyett háboroghat, hogy a nők kurvák, de a világ nem változik meg.
Mielőtt a közös tehervállalás meg egyenjogúság marhasággal jön valaki, csak mondom, hogy 20 évesen mindenki csóró és kiszolgáltatott, kiugrási lehetőségek nélkül. A mellékállásomban annyit keresek, mint 6-8 egyetemről kiszakadt huszonéves, és nem vagyok gazdag, fizetésből élek főként. Számomra teljesen érthető miért kell egy támogató annak, aki szeretne azzal foglalkozni amivel szeretne, nem 16 órát robotolni 3 munkahelyen 7/7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!