Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítanom kéne a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne a barátommal emiatt?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve vagyunk együtt, de hiába élvezem vele a szexet nem sikerül tőle elmennem. Első kapcsolatom és még soha nem volt orgazmusom

19/L

2020. aug. 6. 00:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Meg az is jellemző hogy csinálja nekem kézzel aztán elkezdem jól érezni magam, de akkor meg már nekem kell őt szájjal kielégítenem, és mikor ő azt elkezdi élvezni akkor azonnal bele kell ülnöm a farkába, én meg már akkor nem vagyok annyira felizgulva egy szopás után, mint ujjazáskor
2020. aug. 6. 09:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa,hogy ő nem is annyira próbálkozik kielégíteni téged?
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
10: micsoda motivált férfi! :D Instant szakítanék vele.
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát ő sosem csinálja nekem szájjal
2020. aug. 6. 09:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"11/14 A kérdező kommentje:

Meg az is jellemző hogy csinálja nekem kézzel aztán elkezdem jól érezni magam, de akkor meg már nekem kell"

Mi az, hogy kell? Nem kell. Itt egy technika/póz, amit élvezel, ezt vigyétek végig, ameddig jó nem lesz.

Nálunk mindig van egy külső és egy vagy több belső orgazmusa a páromnak.

Nyaláskor meg nem kell mozgatni a nyelvet, hanem kilógatja a nyelvét és a fejét mozgatja, úgy tovább lehet bírni és könnyebb ugyanazt a tempót diktálni, majd gyorsítani (a szabályozott, folyamatosan fokozott tempó (ha kell egyeltalán fokozni fontos, ha össze-vissza tempóban nyal az nem olyan jó)

2020. aug. 6. 09:32
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Nem a parod keszulekeben van a hiba, hanem nincs huvelyi orgazmusod, es azt hiszed, mindenki masnak van.
2020. aug. 6. 12:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon, de valóban nagyon kevés alkalommal gondoltam, még kevesebbszer válaszoltam azt, hogy szakíts, keress mást. Most közel járok hozzá. A fiú, aki nem szereti az orált adni, de készséggel elfogadja, az nemcsak lusta, de érzéketlen és tehetségtelen a szexben. Megpróbálhatsz beszélni vele, de ne kerülj a barátnőm helyzetébe, aki huszonévig volt házas, de amikor kinyaltam, azt mondta, hogy életében nem élvezett még akkorát, nem tudta, hogy a szex lehet ilyen jó.
2020. aug. 6. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!