Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítanom kéne a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne a barátommal emiatt?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve vagyunk együtt, de hiába élvezem vele a szexet nem sikerül tőle elmennem. Első kapcsolatom és még soha nem volt orgazmusom

19/L

2020. aug. 6. 00:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
A barátom 23 éves és előttem 1bnője volt
2020. aug. 6. 01:03
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Szexelnel massal?
2020. aug. 6. 01:19
 3/17 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem igen. Ki kellene próbálnod másokkal is, hogy el tudsz-e élvezni.
2020. aug. 6. 01:22
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az, hogy élvezed a szexet? Ha élvezel egy pózt/techinikát akkor azt próbáljátok tovább csinálni - nem váltogani, meg akrobata mutatványokat csinálni - ameddig el nem mész. Közben próbálj ellazulni és összpontosítani az együttlétre. Ha nem bírja sokáig, akkor ő összpontosítson. Szakítani nem kell egyből: beszéljetek többet. Nyíltan mi tetszik, mi nem.
2020. aug. 6. 01:24
 5/17 anonim ***** válasza:
4%
Szia. Próbálj meg afróamerikai vagy róma pasival. Ők nem unalmasak mint a magyarok. De rá fogsz függeni, nagyon durván már nem fogod bírni, hogy ne csináljátok bárhol egyszerűen csúcs érzés ha nem egy unalmas magyarral vagy. Persze a rasszisták bántani fognak, de azok is csak addig azok míg ki nem próbálják.
2020. aug. 6. 01:49
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Ugye tudod, hogy a nők nagyobbik része sosem tud behatolással elélvezni? Ha még nem volt orgazmusod, azt úgy értsem, hogy nem masztiztál? Nem baj, bár úgy egyszerűbb lenne, mert már tudnád, mi, hogyan jó neked. Vedd rá a barátodat, hogy ügyesen izgassa a csiklódat, és te segíts neki azzal, hogy megmutatod, mikor érzed, hogy jó az irány és a mód. Tapasztald meg, hogy nagyon intenzív orgazmust lehet az orális szexszel elérni, és rá fogsz jönni, hogy utána a behatolás kellemes, inkább levezetés, mint az elélvezés módja. A barátodnak is jó, ha érzi, hogy el tudott vinni, és utána élvezheti a szexet, ahogyan jólesik neki.

Tudom, hogy nehéz kimondani ezeket a dolgokat, különösen, ha eddig abban a hitben volt a párod, hogy minden rendben van, erőt kell venned magadon hozzá. És ugyanilyen nehéz azt kimondani, hogy mi, hogyan, hol jó, de lehet szavak nélkül is, mozdulatokkal, morgással, nyögéssel, hangokkal.

2020. aug. 6. 06:37
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél már róla ezzel, vagy csak eldöntötted, hogy szakítasz?
2020. aug. 6. 07:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kommunikáció nagyon nagyon fontos.

Én is 19 éves voltam amikor az első komoly kapcsolatom kezdődött.

Mi minden szex után megbeszéltük mi volt jó,mi izgatna fel nagyon.

Azóta eltelt 3 év és rengeteget fejlődtünk együtt.Felfedeztük együtt melyikünk mitől izgul be nagyon.

Szerintem ha szereted nem kell szakítani emiatt mert együtt kell fejlődnötök és megismerni egymás szexuális vágyait ha társak vagytok nem kell,hogy nehéz legyen erről beszélni.

Ha nem szereted márpedig ha egy probléma után egyből szakításon gondolkozol valószínű,akkor szakítsatok és próbálkozz másokkal. :D

off de #5 voltam roma pasival és kicsit sem függtem rá és egyáltalán nem volt nagy szám...volt "unalmas" magyar akivel sokkal jobb volt,nem rassz kérdése.

2020. aug. 6. 08:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok megy hogy orálisan elégít ki
2020. aug. 6. 09:16
 10/17 A kérdező kommentje:
Az orál tetszene nekem de arra meg azt mondja hogy elfárad benne a nyelve meg nem csinálja jól, ezért nem szokta nekem csinálni
2020. aug. 6. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!