Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátommal, én voltam s passzív. Megígérte, hogy gumit vesz fel, de nem tette. Akkor szakítanom kellene vele? 18/f
Figyelt kérdés
Azt mondta , hogy nem lehet baj, nem kell gumi.2018. szept. 16. 10:46
1/7 anonim válasza:
Ugyan ne sz.rj már be :) ez barát (pár) vagy barát-barát? Ő idősebb nálad, volt már sok mással előtte? Nem árt ezt tudni de szerintem semmi gond. Legközelebb viszont ha ilyen helyzetbe kerülsz nyugodtan szólj előtte hogy ragaszkodsz az óvszerhez:)
2/7 anonim válasza:
hazudott, ennyi
máskor is hazudni fogsz
neked kell eldöntened mit lépsz ezek után
beléd is élvezett? ha igen, örülhetsz ha nem kaptál el tőle semmit
1 hónap múlva menj el anonim hiv szűrésre
3/7 anonim válasza:
Mivel nem egyeztél bele gumi nélkül, ezért konkrétan megerőszakolt. Én átgondolnám a helyedben ez az egészet.
4/7 anonim válasza:
Ezért én nem szakítanék vele. Ugyanígy jártam én is nemrég, de nem is tettem szóvá. Ha belegondolsz, ő is félhetne, hogy tőled kap el valamit, de alighanem megbízik benned és higénikusnak tart.
5/7 anonim válasza:
Écvizsgálatodon rágódjál, ne a haverodon, cseszdmeg...
6/7 anonim válasza:
Ha annyira komolyan gondoltad volna, akkor odafigyeltél volna te is és nem hagytad volna. Vagy fontosabb volt a dugás, de akkor most már magadra vess. Ehhez két ember kellett, nem csak ő a hibás.
7/7 anonim válasza:
Élvezd a helyzetet! Az emberiség kis százaléka AIDS-es. Persze esélyed van rá hogy pont te futsz bele ilyenbe, de eléggé valószínűtlen. Élvezd a barátoddal a szexet, és menjetek el szűrővizsgálatra. És ha negatívok vagytok, és nem kacsingattok ki kefélhettek gumi nélkül is! Ne aggódj! Terhes nem leszel! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!