Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktivok! Milyen számotokra a megfelelő passzív? Külső, belső.
Bár még nem voltam úgy pasival, full passzívnak érzem magam.
Kb 176 cm magas vagyok, 56(?) kg, szőr nem igazán van rajtam. Szeretet hiány van rendesen, szóval bújásból nem lenne hiány. Nem tartom magam nagyon nőiesnek, bár férfias sem vagyok.
Szerintetek mennyire felelnék így meg egy aktív pasi elvárásainak? :D
Bi beállítottsággal rendelkezem (aktív) de pasasnál nálam ezek (csak aktus a lényeg, nem párnak akarom egyiket se de akikkel szívesen lennék)
Legyen korombeli (én 28) tehát olyan 24-28 között, mivel aktív én vagyok az intim mérete külképp nem érdekel de legyen ápolt, enyém 18/5 csak tudunk vele mit kezdeni:) engem nem zavar ha kisebb a mérete ha igényli számba is veszem aktívként nekem belefér ez
Alkatra legyen átlagos, lehetőleg ne dagi vagy vézna valahogy a kettő ízléses átlaga :) izmos test nem jön be
Inkább legyen lányosabb de akkor természetesen nem szőrös
Időpont tegnap 23:43
A kérdező a belsőnél nem a belső szerveire gondolt, hanem a tulajdonságaira. o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!