Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meleg a párom vagy miért nem áll neki?
38 ha az urológia látom teljesen ismeretlen számodra, én akkor a colonoscopiát meg sem emlitem látom nem nagyon vagy képben orvosi téren
Szerintem a búzáknak semmilyen gondot nem okoz egy végbélvizsgálat ha nagy eres dákókat járatnak a seggükben minden nap
Nekem meg már az is fáj, ha egy urológus csak a mutatóujját feldugja, hogy megvizsgálja a prosztatámat
Ennyit erről: én offolom is a témát mostmár mert nincs kedvem erőszakos homokosokkal vitatkozni akik csak rá akarják a homoszexualitásra bírni a heterókat erőszakkal, meg heterókat homoszexuálisnak minősitenek mindenféle idióta alapon
"34 valahogy sejtettem, hogy ez az "aktiv - passziv" téma fel fog jönni de csakis azért, hogy minél jobban erőlködjetek ti homoszexuálisok a heteróknál"
Történetesen heteroszexuális nő vagyok, és csak azt próbálom megérteni, hogy számodra, és a hasonlóképpen vélekedő férfiak számára mi a logika a saját érvelésetekben, és hogy hogyan lehet olyan erős a szubjektív, érzelmi szűrőtök ebben a kérdésben, hogy nem látjátok benne az alapvető ellentmondást a racionalitás szintjén.
"Szóval a kérdésedre válaszolva meg annyit, hogy mind a kettő homokos: az is aki análisan seggbeakasztja a másik férfit, meg az is homokos aki ezt anális közösülést hagyja és élvezi is
Aktiv - passziv tökmindegy, búza mind a kettő"
Akkor ugyanebből a logikából következik, hogy
1) vagy az a férfi sem meleg, aki élvezi az anális izgatást, de NEM FÉRFI partnerrel, mert hozzájuk nem vonzódik, csak mondjuk saját magának segédeszközzel
2) vagy ha ő pusztán ettől melegnek tekinthető, akkor ugyanígy egyértelműen homoszexuális az össze olyan férfi is, akit aktív félként izgat az anális szex, teljesen függetlenül attól, hogy férfi vagy női partnerrel
(Mert pont ugyanúgy anális szex, csak egyik behatoló, a másik befogadó félként megélve ugyanazt - aktív vagy passzív szerepben.)
47-es szerintem ne keress logikát ott, ahol nincs.
A kérdésre válaszolva, nem hiszem, hogy a Kérdező barátja homár lenne, 41 év alatt ez már rég kiderült volna. Azt sem gondolom, hogy a prosztata piszkálása erre utalna, hallottam, hogy ilyet csinálnak, illetve a női párjukkal csináltatnak maguknak hetero férfiak is. Én is az vagyok, és már gondoltam, hogy kipróbálom, de visszatart egy korábbi urológiai vizsgálat emléke, az nagyon kellemetlen volt.
"Olyan vele a szex mintha egy kezdővel lenne az ember lánya. Elöjátékot nem ismeri csak odanyúlkál és ennyi."
Akkor azért annyira nem meglepő, hogy a házassága alatt nem csak neki, hanem a feleségének is elég volt havi egy szex. (Mármint legalábbis vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!