Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet meleg a párom vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meleg a párom vagy miért nem áll neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok,párom 41 éves és fél évvel az összeköltözés után már elöjöttek a merevedési gondjai. Vagy nem áll fel neki,vagy feláll de lelankad szex közben vagy feláll megy az aktus de nem bír elmenni. Orálnál pl nem is bír elélvezni. Nincs nagy kedve amúgy heti 1 neki elég lenne.Orvosnál volt, cukor rendben, tesztoszteron még magas is!, szíve rendben. Egy éve szedi a doki által felírt gyógyszert mert anélkül nem igazán áll neki. Reggeli merevedésre azt mondja hol van hol nincs. Viszont kiderült hogy régebben élvezte ha dolgokat dugott a fenekébe maszti közben. A nőket nem nézi meg az utcán és tűz sincs benne. Olyan vele a szex mintha egy kezdővel lenne az ember lánya. Elöjátékot nem ismeri csak odanyúlkál és ennyi. Nem tudom meleg-e vagy mi baja lehet neki?
2020. júl. 27. 15:09
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Ne keverjük 2 ember szexuális kisérlezetgetését ide. Ő szex helyett csinálta.
2020. júl. 27. 17:23
 42/59 anonim ***** válasza:
De nem beszélgettek erről? Mi lenne ha te ajánlanád fel neki hogy izgatod análisan is, lehet feldobná a dolgot.
2020. júl. 27. 17:25
 43/59 anonim ***** válasza:
Hat en menekulnek egy ilyen halveru pasi mellol. Eszed agaba se jusson szulni neki.
2020. júl. 27. 17:29
 44/59 anonim ***** válasza:
100%

38 ha az urológia látom teljesen ismeretlen számodra, én akkor a colonoscopiát meg sem emlitem látom nem nagyon vagy képben orvosi téren

Szerintem a búzáknak semmilyen gondot nem okoz egy végbélvizsgálat ha nagy eres dákókat járatnak a seggükben minden nap

Nekem meg már az is fáj, ha egy urológus csak a mutatóujját feldugja, hogy megvizsgálja a prosztatámat

Ennyit erről: én offolom is a témát mostmár mert nincs kedvem erőszakos homokosokkal vitatkozni akik csak rá akarják a homoszexualitásra bírni a heterókat erőszakkal, meg heterókat homoszexuálisnak minősitenek mindenféle idióta alapon

2020. júl. 27. 17:32
 45/59 anonim ***** válasza:
#44 nem vagyok homokos, hetero nő vagyok 😅 én nem azt mondtam h fáj nekik, biztos könnyebben bemegy de semmi esetre sem élvezik.
2020. júl. 27. 17:36
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 40 éves korom előtt sosem voltak merevedési gondjaim sőt már a gondolatra is állt mint a cövek.40 éves korom után már komoly merevedési gondjaim lettek 2014 óta nem is voltam nővel most 46 vagyok.Orvosnál nem jártam meleg nem vagyok semmilyen anális dolog nem érdekel.
2020. júl. 27. 17:37
 47/59 anonim ***** válasza:
46%

"34 valahogy sejtettem, hogy ez az "aktiv - passziv" téma fel fog jönni de csakis azért, hogy minél jobban erőlködjetek ti homoszexuálisok a heteróknál"

Történetesen heteroszexuális nő vagyok, és csak azt próbálom megérteni, hogy számodra, és a hasonlóképpen vélekedő férfiak számára mi a logika a saját érvelésetekben, és hogy hogyan lehet olyan erős a szubjektív, érzelmi szűrőtök ebben a kérdésben, hogy nem látjátok benne az alapvető ellentmondást a racionalitás szintjén.

"Szóval a kérdésedre válaszolva meg annyit, hogy mind a kettő homokos: az is aki análisan seggbeakasztja a másik férfit, meg az is homokos aki ezt anális közösülést hagyja és élvezi is

Aktiv - passziv tökmindegy, búza mind a kettő"

Akkor ugyanebből a logikából következik, hogy

1) vagy az a férfi sem meleg, aki élvezi az anális izgatást, de NEM FÉRFI partnerrel, mert hozzájuk nem vonzódik, csak mondjuk saját magának segédeszközzel

2) vagy ha ő pusztán ettől melegnek tekinthető, akkor ugyanígy egyértelműen homoszexuális az össze olyan férfi is, akit aktív félként izgat az anális szex, teljesen függetlenül attól, hogy férfi vagy női partnerrel

(Mert pont ugyanúgy anális szex, csak egyik behatoló, a másik befogadó félként megélve ugyanazt - aktív vagy passzív szerepben.)

2020. júl. 27. 19:29
 48/59 anonim ***** válasza:

47-es szerintem ne keress logikát ott, ahol nincs.

A kérdésre válaszolva, nem hiszem, hogy a Kérdező barátja homár lenne, 41 év alatt ez már rég kiderült volna. Azt sem gondolom, hogy a prosztata piszkálása erre utalna, hallottam, hogy ilyet csinálnak, illetve a női párjukkal csináltatnak maguknak hetero férfiak is. Én is az vagyok, és már gondoltam, hogy kipróbálom, de visszatart egy korábbi urológiai vizsgálat emléke, az nagyon kellemetlen volt.

2020. júl. 27. 22:01
 49/59 anonim ***** válasza:
De ha beszed valamit akkor jó a szex?
2020. júl. 27. 22:27
 50/59 anonim ***** válasza:

"Olyan vele a szex mintha egy kezdővel lenne az ember lánya. Elöjátékot nem ismeri csak odanyúlkál és ennyi."

Akkor azért annyira nem meglepő, hogy a házassága alatt nem csak neki, hanem a feleségének is elég volt havi egy szex. (Mármint legalábbis vele.)

2020. júl. 27. 22:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!