Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem hiszi el hogy a fiúbarátom akivel találkozok néha meleg. Mit lehetne tenni?
Friss kapcsolatban élek a párommal és már féltékenykedik jogtalanul.
Van egy fiúbarátom akivel 3 éve vagyunk barátok és ő meleg.
Voltak már pasijai is, sokat áradozik a kedvenc színészeiről stb.
A jelenlegi párom nem akarja elhinni hogy meleg és mindenáron el akar tiltani tőle, mert szerinte ez a srác csak így akar a közelembe férkőzni.
Oké hogy nem az a tipikus meleg akire ránézel és megmondod hogy az, de elég nyílvánvaló.
Nem tudom mi legyen, ti mit tennétek?
Én az első rossz szónál mondtam volna, hogy "figyelj szívem, ő előbb volt a barátom, mint te, és ha így viselkedsz, akkor tovább is marad az. Egy kapcsolat alapja a bizalom, ha neked ez nem megy, akkor ott az ajtó."
N
*néha meleg
Szóval biszex. Magyarul hozzád is vonzódik-és ezt érzi a jelenlegi társad.
Érzi, érezni ha két ember vonzódik egymáshoz, még ha az egyik nem is veszi a vonzalmat észre. Simán ki lehet szúrni, akárki akármit is mond.
"akivel találkozok néha, meleg..."
Aki akarta, értette így is.
A Barátod, a barátod, még ha meleg is. Ha a párod ezt nem fogja fel, akkor nem lesz a Párod soha.
6.
Azért nem ártana kitenni a vesszőket, mennyivel másabb a jelentéstartalma a mondatnak.
Az ilyen barátok általában sunyik, nem véletlenül téblábol annyit a közelben. Jöhet a kötelező lepontozás, akkor is így fogom gondolni. A legtöbb ember sunyi, nagyon kevés a mögöttes szándékot teljesen mellőző személy.
néha meleg :DDDDD
hát eseteg mutass egy chetet a párodnak, amiben a barátod más pasikról áradozik és akkor elhiszi :)
Utolsó:
Mutattam, szerinte csak kamu😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!