Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok hozzá, ha a legjobb fiúbarátotok bevallaná, hogy meleg?
Titokban tartanám és támogatnám
16/L
sztem ne hangoztasd elotte neki, h 'jajj majd mondanom kell valamit'.
Suli utan kérdezd meg h nincs e kedve veled lógni valahol, mondjuk elmennétek kávézni és közbe felhoznád.
Sok sikert :)
L
én azt hogy szűz vagyok csak a nagyon bizalmas és kedves lány barátaimnak mondom el :D azzal nincs bajuk meg a csajok ugyanúgy tekintenek egy buzára mint a bnőjükre szal semmi extra... ha ő is nagyon kedves akkor nem mondja el senkinek
f19
6. szerintem biztos van, csak max. te nem tudsz róla... Az tűnt fel az elmúlt időkben, hogy tényleg rengeteg meleg/biszex srác van.
7.Igen, remélem, hogy tényleg nem mondaná el, és azt is, h nem romlana meg a viszonyunk.
Rólam 2 barátnőm tudja.
Az egyik 17 éve a legjobb barátnőm és teljesen jól fogadta, de ő nyitott is ezekre a dolgokra...
A másik barátnőmnek 4 év ismeretség után mondtam el annak ellenére, hogy ő nem fogadja el azt, ha valaki meleg. Ennek ellenére elmondtam neki, mert tudtam, hogy megbízhatok benne. Mivel szeret engem, így ő is elfogadta. Beszélgetni nem szeret róla, de elfogadta...
Ha úgy érzed, hogy bízhatsz a barátnődben, akkor mondd el neki nyugodtan szerintem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!