Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom meleg és most azzal állt elő, hogy kiszeretné próbálni nővel is. (Velem akarja. ) Ti mit szólnátok hozzá?
Gondold végig a lehetőségeket:
a) Jó vele - de ha utána nem akar semmit, akkor szívás
b) Nem jó vele - az már eleve gáz
A barátság múlandó de ha ezt kihagyod az örökké hiányozni fog! Amúgy meg szerintem kamu, csak meg akar dugni téged, és valójában nem is bu,zi.
De csinálhatjuk azt is hogy velem fekszel le én meg majd elmesélem neki hogy milyen az. :D
Szia! Én is csináltam ilyet =) Nem tudom miért, mert nem vonzanak a csajok, de nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mégis milyen lehet, aztán kipróbáltuk a legjobb lánybarátommal =) Hát mondjuk valahol félúton volt a szex és a hülyülés között amit csináltunk, de nem bántam meg, hogy belementem, és ő sem. Még mutattam is neki 1-2 dolgot, amiről nem tudott, sztem a mostani barátja aranyba foglalná a nevem, ha tudná, hogy amit csinál azt tőlem tanulta XDXD Egyáltalán nem ment rá a barátságunk, mert mindketten tudtuk, hogy csak ennyiről van szó, senki sem képzelt bele többet.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!