Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet meleg a párom vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meleg a párom vagy miért nem áll neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok,párom 41 éves és fél évvel az összeköltözés után már elöjöttek a merevedési gondjai. Vagy nem áll fel neki,vagy feláll de lelankad szex közben vagy feláll megy az aktus de nem bír elmenni. Orálnál pl nem is bír elélvezni. Nincs nagy kedve amúgy heti 1 neki elég lenne.Orvosnál volt, cukor rendben, tesztoszteron még magas is!, szíve rendben. Egy éve szedi a doki által felírt gyógyszert mert anélkül nem igazán áll neki. Reggeli merevedésre azt mondja hol van hol nincs. Viszont kiderült hogy régebben élvezte ha dolgokat dugott a fenekébe maszti közben. A nőket nem nézi meg az utcán és tűz sincs benne. Olyan vele a szex mintha egy kezdővel lenne az ember lánya. Elöjátékot nem ismeri csak odanyúlkál és ennyi. Nem tudom meleg-e vagy mi baja lehet neki?
2020. júl. 27. 15:09
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
Szerintem kiégett.
2020. júl. 27. 15:12
 2/59 anonim ***** válasza:
100%

Magas vérnyomás.

Prosztata problémák.

Sok stresz.

Depresszió.

2020. júl. 27. 15:12
 3/59 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan vele a szex mintha egy kezdővel lenne az ember lánya. Elöjátékot nem ismeri csak odanyúlkál és ennyi."

Megkérdezhetem, hogy mi az, ami miatt mindezek ellenére összeköltöztél vele?

2020. júl. 27. 15:14
 4/59 anonim ***** válasza:
100%
Én is vettem anno egy prosztataizgatót és feldugtam a fenekembe maszti közben, de nem vagyok meleg. Nem tetszett, azóta nem is csinálom úgy. 30F
2020. júl. 27. 15:15
 5/59 A kérdező kommentje:
Orvos látta többször is teljes kivizsgáláson volt. Nincs szervi baja. Ingerelni sem lehet, a szexi fehérnemü sem indítja be. Hiába táncolok pl benne nem áll fel neki
2020. júl. 27. 15:16
 6/59 A kérdező kommentje:
Neki bejött azt mondta nem élvezett még akkorát. És ő a volt nöje szempillaspirálját dugosgatta oda.
2020. júl. 27. 15:17
 7/59 anonim ***** válasza:
56%

Kapd el a kis töketlent!

Bánj vele durván, nyomd le az ágyra, nyalogattasd vele a lábad, ülj a szájára majd dugd meg.

A legtöbb análkedvelő férfi szubmisszív(és jórészük biszex)

2020. júl. 27. 15:19
 8/59 anonim ***** válasza:
75%
Hogy mit dugott fel?...Jézusom. Ez nem 100-as így viszont.
2020. júl. 27. 15:22
 9/59 anonim ***** válasza:
100%

40 felett egyes férfiaknál már előfordulnak merevedési problémák, ez a kapuzárás ami minden férfit és nőt elér előbb vagy utóbb

Sildenafil 100mg-ot irasson fel az urológián az segíteni fog a merevedés elérésében (de a vérnyomására figyeljen mert ha magas neki akkor nem szedheti)

Erős stressz,phszihiátriai gyógyszerek, kábitószerek is okozhatnak merevedési zavarokat nem csak a kor

2020. júl. 27. 15:23
 10/59 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó de azt szeretném ha ő dugna meg és nem fordítva. Engem nem izgat ez amit leírtál
2020. júl. 27. 15:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!