Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meleg a párom vagy miért nem áll neki?
30 azon az alapon, hogy tárgyakat dugdos fel magának a végbelébe és ezt élvezi is
Hetero férfinél a végbeléből csak kifelé szoktak dolgok jönni, befelé soha semmi :)
Nem feltétlen homoszexuális a fickó de igen nagy valószínűséggel egy valamilyen phszihés betegségben szenvedő biszexuálisról van szó
32
Egy normál heteroszexuális férfinak eszébe sem jut feldugni bármit is a seggébe én csak erre ennyit tudok mondani
Én már attól is rosszul vagyok ha az urológián prosztata vizsgálat van, nemhogy még dolgokat dugdossak fel magamnak
31
Ha két férfi análisan szexel egymással, akkor szerinted kettőjük közül melyik nem heteroszexuális (hanem homoszexuális vagy minimum biszexuális) : az aktív vagy a passzív fél?
34 valahogy sejtettem, hogy ez az "aktiv - passziv" téma fel fog jönni de csakis azért, hogy minél jobban erőlködjetek ti homoszexuálisok a heteróknál
Mert agyilag nem vagytok képesek megérteni, hogy vannak akik kaphatóak a homoszexualitásra mert homokosok, meg vannak a heteroszexuálisok akik meg semmi pénzért nem vállalnának be egy homoszexuális aktust sem "aktiv" sem "passzív" félként
Szóval a kérdésedre válaszolva meg annyit, hogy mind a kettő homokos: az is aki análisan seggbeakasztja a másik férfit, meg az is homokos aki ezt anális közösülést hagyja és élvezi is
Aktiv - passziv tökmindegy, búza mind a kettő
#32 valóban, saját maguktól nem sokszor jut eszükbe feldugni bármit is. Az én barátomnak ez onnan jutott eszébe, hogy látta mekkorát tudok élvezni az anál szextől, és azt mondta ezt az érzést ő is ki akarja próbálni. Semmi köze ennek a szexualitáshoz, attól még 100%-ban hetero.
Az urológus meg nem tudom h jön ide, azt a melegek sem élvezik 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!