Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet meleg a párom vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meleg a párom vagy miért nem áll neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok,párom 41 éves és fél évvel az összeköltözés után már elöjöttek a merevedési gondjai. Vagy nem áll fel neki,vagy feláll de lelankad szex közben vagy feláll megy az aktus de nem bír elmenni. Orálnál pl nem is bír elélvezni. Nincs nagy kedve amúgy heti 1 neki elég lenne.Orvosnál volt, cukor rendben, tesztoszteron még magas is!, szíve rendben. Egy éve szedi a doki által felírt gyógyszert mert anélkül nem igazán áll neki. Reggeli merevedésre azt mondja hol van hol nincs. Viszont kiderült hogy régebben élvezte ha dolgokat dugott a fenekébe maszti közben. A nőket nem nézi meg az utcán és tűz sincs benne. Olyan vele a szex mintha egy kezdővel lenne az ember lánya. Elöjátékot nem ismeri csak odanyúlkál és ennyi. Nem tudom meleg-e vagy mi baja lehet neki?
2020. júl. 27. 15:09
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
47%

30 azon az alapon, hogy tárgyakat dugdos fel magának a végbelébe és ezt élvezi is

Hetero férfinél a végbeléből csak kifelé szoktak dolgok jönni, befelé soha semmi :)

Nem feltétlen homoszexuális a fickó de igen nagy valószínűséggel egy valamilyen phszihés betegségben szenvedő biszexuálisról van szó

2020. júl. 27. 16:52
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
#31 az én barátom is élvezi ha análisan izgatom, de undorodik attól, hogy egy férfi megb.ssza :D pedig ajánlotta már fel magát neki egy meleg ismerőse de nincs az a pénz amiért belemenne...
2020. júl. 27. 16:55
 33/59 anonim ***** válasza:
44%

32

Egy normál heteroszexuális férfinak eszébe sem jut feldugni bármit is a seggébe én csak erre ennyit tudok mondani

Én már attól is rosszul vagyok ha az urológián prosztata vizsgálat van, nemhogy még dolgokat dugdossak fel magamnak

2020. júl. 27. 17:03
 34/59 anonim ***** válasza:

31

Ha két férfi análisan szexel egymással, akkor szerinted kettőjük közül melyik nem heteroszexuális (hanem homoszexuális vagy minimum biszexuális) : az aktív vagy a passzív fél?

2020. júl. 27. 17:04
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy meleg, inkább félig-meddig aszexuális lehet. Ez inkább alacsony tesztoszteron szint mellett szokott előfordulni, de úgy látszik, vannak kivételek. AZ a furcsa, ha saját bevallása szerint sem annyira érdeklik a nők, miért törekszik kapcsolatra. Kérdező, mennyi idős vagy?
2020. júl. 27. 17:04
 36/59 A kérdező kommentje:
34 éves. Gyereket akar nagyon. De ilyen szexuális élet mellett én nem. Neki már van egy gyereke akit imád és saját bevallása szerint úgy jött össze hogy havi 1szer volt az aszonnyal. Mindig mondta hogy nem félrelépős fajta, és tényleg nem átlag pasi aki megnézi a nőket az utcán. Érezni nála hogy a szex is inkább kötelesség hogy el ne hagyjam
2020. júl. 27. 17:08
 37/59 anonim ***** válasza:

34 valahogy sejtettem, hogy ez az "aktiv - passziv" téma fel fog jönni de csakis azért, hogy minél jobban erőlködjetek ti homoszexuálisok a heteróknál

Mert agyilag nem vagytok képesek megérteni, hogy vannak akik kaphatóak a homoszexualitásra mert homokosok, meg vannak a heteroszexuálisok akik meg semmi pénzért nem vállalnának be egy homoszexuális aktust sem "aktiv" sem "passzív" félként

Szóval a kérdésedre válaszolva meg annyit, hogy mind a kettő homokos: az is aki análisan seggbeakasztja a másik férfit, meg az is homokos aki ezt anális közösülést hagyja és élvezi is

Aktiv - passziv tökmindegy, búza mind a kettő

2020. júl. 27. 17:12
 38/59 anonim ***** válasza:
71%

#32 valóban, saját maguktól nem sokszor jut eszükbe feldugni bármit is. Az én barátomnak ez onnan jutott eszébe, hogy látta mekkorát tudok élvezni az anál szextől, és azt mondta ezt az érzést ő is ki akarja próbálni. Semmi köze ennek a szexualitáshoz, attól még 100%-ban hetero.

Az urológus meg nem tudom h jön ide, azt a melegek sem élvezik 😂

2020. júl. 27. 17:17
 39/59 anonim ***** válasza:
36. Sajnos, nem hiszem, hogy ez meg fog változni, ha már eddig is ilyen volt az előző kapcsolataiban. 34 évesen gondolom szép, kívánatos lehetsz, biztos nem ezzel van a baj. Szerintem a nők többsége ebben a korban a legkívánatosabb.
2020. júl. 27. 17:19
 40/59 A kérdező kommentje:
Nah jó azért nálunk a párom még életében nem próbálta nővel az anált. Én párszor mondtam neki de tojt rá. Az nem izgatta. De mégis eszébe jutott a saját végbelébe egy szempillaspirált feldugni hogy könnyebben kitudja verni. Ez egyikőtök sztorijához sem hasonlít
2020. júl. 27. 17:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!