Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet meleg a párom vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meleg a párom vagy miért nem áll neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok,párom 41 éves és fél évvel az összeköltözés után már elöjöttek a merevedési gondjai. Vagy nem áll fel neki,vagy feláll de lelankad szex közben vagy feláll megy az aktus de nem bír elmenni. Orálnál pl nem is bír elélvezni. Nincs nagy kedve amúgy heti 1 neki elég lenne.Orvosnál volt, cukor rendben, tesztoszteron még magas is!, szíve rendben. Egy éve szedi a doki által felírt gyógyszert mert anélkül nem igazán áll neki. Reggeli merevedésre azt mondja hol van hol nincs. Viszont kiderült hogy régebben élvezte ha dolgokat dugott a fenekébe maszti közben. A nőket nem nézi meg az utcán és tűz sincs benne. Olyan vele a szex mintha egy kezdővel lenne az ember lánya. Elöjátékot nem ismeri csak odanyúlkál és ennyi. Nem tudom meleg-e vagy mi baja lehet neki?
2020. júl. 27. 15:09
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%
Most kajak a spirál.... Téged nem zavar h egy beteg emberrel v együtt?!?!
2020. júl. 27. 15:24
 12/59 A kérdező kommentje:
Tényleg ezt mondta. Azt mondta csak az volt kéznél és ugye az vékonyka így kipróbálta. Nemrég tudtam meg ezt a dolgot. De kivagyok akadva teljesen rajta
2020. júl. 27. 15:25
 13/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok vészjósló lenni, de nem lehet hogy téged nem kíván már? Ha ez így van, akkor vehetsz fel akármilyen szexi fehèrneműt, nem fogja izgatni.

Egyébként nem biztos, hogy meleg mert sok hetero pasi is élvezi az anális izgatást.

2020. júl. 27. 15:33
 14/59 A kérdező kommentje:
Hát mint kiderült az elözö 2 nöjével is ez volt. És fél év után elég fura lenne ha kihunyna a vágy
2020. júl. 27. 15:35
 15/59 anonim ***** válasza:
43%
13 aki élvezi férfi létére az anális izgatást az bizony búza nem pedig heteró
2020. júl. 27. 15:36
 16/59 anonim ***** válasza:
51%
Miért, összeköltözés előtt nem szexeltetek?
2020. júl. 27. 15:36
 17/59 A kérdező kommentje:
15-ös. Az a baj hogy én is így vagyok vele. Nem vagyok benne biztos hogy nem meleg. És nőre nem áll de magának dugosgatni cuccokat arra igen?
2020. júl. 27. 15:40
 18/59 anonim ***** válasza:
100%

#15 hogy lenne már ezért meleg? 🤣 nem azért élvezi egy férfi az anált mert meleg, hanem mert ott a prosztatája ami izgatható. Ez szimpla biológia.

Nyilván azért élvezik jobban a melegek, mert ők csak így tudnak dugni egymással, szóval előbb-utóbb kitapasztalják hogy kell csinálni h jó legyen.

Viszont egy hetero pasi nem fog ezzel vesződni, több okból sem: b.zinak tartja a dolgot, fájdalmas eleinte, a barátnője nem hajlandó kísérletezgetni stb.

2020. júl. 27. 15:43
 19/59 anonim ***** válasza:
76%

"13 aki élvezi férfi létére az anális izgatást az bizony búza nem pedig heteró"

Ugyanilyen logika mentén akkor az a férfi is pont úgy homoszexuális, aki élvezi az anális szexet női partnerrel.

Ettől még a kérdező partnere simán lehet biszexuális, akit a férfiak jobban beindítanak, de - akár családi nyomásra, akár azért, mert a társadalom szemében elfogadottabb - együttélésre női partnert választott.

2020. júl. 27. 15:50
 20/59 anonim ***** válasza:
24%

19

Már bocsánat de én nem élvezném a dolgot ha egy férfit kellene seggbe dugnom egy nő helyett, ez egy elég rossz logika

Még a gondolatától is rosszul lennék, fel sem állna a farkam még gyógyszerrel sem egy másik férfira

2020. júl. 27. 15:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!