Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet meleg a párom vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meleg a párom vagy miért nem áll neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok,párom 41 éves és fél évvel az összeköltözés után már elöjöttek a merevedési gondjai. Vagy nem áll fel neki,vagy feláll de lelankad szex közben vagy feláll megy az aktus de nem bír elmenni. Orálnál pl nem is bír elélvezni. Nincs nagy kedve amúgy heti 1 neki elég lenne.Orvosnál volt, cukor rendben, tesztoszteron még magas is!, szíve rendben. Egy éve szedi a doki által felírt gyógyszert mert anélkül nem igazán áll neki. Reggeli merevedésre azt mondja hol van hol nincs. Viszont kiderült hogy régebben élvezte ha dolgokat dugott a fenekébe maszti közben. A nőket nem nézi meg az utcán és tűz sincs benne. Olyan vele a szex mintha egy kezdővel lenne az ember lánya. Elöjátékot nem ismeri csak odanyúlkál és ennyi. Nem tudom meleg-e vagy mi baja lehet neki?
2020. júl. 27. 15:09
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek az akinek 3 nőnél is merevedési gondja volt (éveken keresztül, és nem ronda nőkről beszélgetünk) és élvezi ha magát análisan kényezteti az hetero?
2020. júl. 27. 16:02
 22/59 anonim ***** válasza:
33%

Ha élvezi ha magát análisan kényezteti akkor minimum biszex de ha már fel sem áll neki a nőkre akkor meg már full búza

Bár érdekes mert a homokosok azok már tinédzserkoruk óta homokosok, nem pedig 40 felett jönnek rá a dologra szóval valószínűleg kapuzárás és biszexualitás egyben lehet a dolog

2020. júl. 27. 16:05
 23/59 A kérdező kommentje:
Azt mondja régebben sem érdekelték annyira a nők inkább csak a motorok. Alig volt pár nője. És házas volt 8 évig aminek azért lett vége mert az asszonyhoz nem nyúlt egy évig
2020. júl. 27. 16:07
 24/59 anonim ***** válasza:

23

Akkor ott valami phszihés probléma lesz a háttérben ami kihat a libidójára is

2020. júl. 27. 16:17
 25/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem meleg, csak lagymatag a kapcsolatotok. Mielőtt összeköltöztetek frenetikus volt a szex? Ha igen, akkor egyszerűen csak kezdenek ellaposodni az érzések és a vágy, ennyi történt. Nem kell ehhez 40 évesnek lenni, egy 20-30 évesnél ugyanúgy előfordulhat hogy nem áll rendesen ha már nem kívánja a párját (persze ezt nem fogja megmondani).
2020. júl. 27. 16:21
 26/59 anonim ***** válasza:

"19

Már bocsánat de én nem élvezném a dolgot ha egy férfit kellene seggbe dugnom egy nő helyett, ez egy elég rossz logika"

Mitől nem logikus szerinted, amit írtam? A kérdező sem azt írta, hogy a párja azt élvezi, ha férfi partnerrel csinálja, hanem azt, hogy ha egy segédeszközzel izgatja saját magát análisan.

Szerinted attól homoszexuális valaki, hogy férfi létére a férfiakhoz vonzódik szexuálisan, vagy attól, hogy vonzza az anális szex?

2020. júl. 27. 16:26
 27/59 A kérdező kommentje:
Soha nem volt frenetikus. Sajnos hamar összeköltöztünk
2020. júl. 27. 16:26
 28/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen férfival lennék, nem azzal foglalkoznék, hogy miért nem kíván engem meg az előző X női partnerét, hanem azzal, hogy én mit keresek vajon mellette, és mégis mit várok ettől a kapcsolattól, ha nem aszexuális vagyok, van egy normális libidóm, és nőnek szeretném érezni magam egy férfi mellett.
2020. júl. 27. 16:28
 29/59 anonim ***** válasza:
100%

26

Egyértelműen attól homoszexuális valaki ha férfi létére vonzódik a férfiakhoz

A férfiak nagy része seggbe is szokta otthon rakni az asszonyt, mégsem homokosok, nem vonzódnak a férfiakhoz

2020. júl. 27. 16:39
 30/59 anonim ***** válasza:

"Egyértelműen attól homoszexuális valaki ha férfi létére vonzódik a férfiakhoz."

Szerintem is.

Akkor már csak az a kérdésem, hogy milyen alapon lehet levonni azt a következtetést a kérdező férfi partneréről, hogy homoszexuális?

2020. júl. 27. 16:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!