Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meleg a párom vagy miért nem áll neki?
Ha élvezi ha magát análisan kényezteti akkor minimum biszex de ha már fel sem áll neki a nőkre akkor meg már full búza
Bár érdekes mert a homokosok azok már tinédzserkoruk óta homokosok, nem pedig 40 felett jönnek rá a dologra szóval valószínűleg kapuzárás és biszexualitás egyben lehet a dolog
23
Akkor ott valami phszihés probléma lesz a háttérben ami kihat a libidójára is
"19
Már bocsánat de én nem élvezném a dolgot ha egy férfit kellene seggbe dugnom egy nő helyett, ez egy elég rossz logika"
Mitől nem logikus szerinted, amit írtam? A kérdező sem azt írta, hogy a párja azt élvezi, ha férfi partnerrel csinálja, hanem azt, hogy ha egy segédeszközzel izgatja saját magát análisan.
Szerinted attól homoszexuális valaki, hogy férfi létére a férfiakhoz vonzódik szexuálisan, vagy attól, hogy vonzza az anális szex?
26
Egyértelműen attól homoszexuális valaki ha férfi létére vonzódik a férfiakhoz
A férfiak nagy része seggbe is szokta otthon rakni az asszonyt, mégsem homokosok, nem vonzódnak a férfiakhoz
"Egyértelműen attól homoszexuális valaki ha férfi létére vonzódik a férfiakhoz."
Szerintem is.
Akkor már csak az a kérdésem, hogy milyen alapon lehet levonni azt a következtetést a kérdező férfi partneréről, hogy homoszexuális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!