Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután megtudta, hogy szűz vagyok lemondta a randevút is, mi a baja velem? 24/L
Nagyon régóta tetszettem neki, de én leírtam neki őszintén, hogy mi van velem.
Fél ettől?
Annyira megalázó volt, hogy úgy éreztem jobb lenne, ha meghalnék.
Na látod. Tojnak ezek rád, a személyiségedre vagy bármire. Csak du9ni akarnak veled.
Ennyi az egész, hagyjuk a rizsát.
és ha valaki csak segíteni akar? szerinted minden privi csak arra megy, hogy megdugja?
Na jó nem mind. Csak olyan 95-98%-uk.
Ha valóban csak segíteni akarnának akkor nem tűnne mind el amikor kiderül, hogy férfi vagyok.
Többször tettem már fel szexualitásal kapcsolatos kérdéseket, amikben nem írtam a nemem. Privátok tucatját kaptam. Érdekes módon mind nem írt vissza többet amikor kiderült, hogy férfi vagyok. Szóval ennyit a segítségről.
én bevallom, írtam neki, meg másnak is szoktam, hogy egy kicsi önbizalmat öntsek belé! nem, még egyiket sem d*gtam meg, akinek írtam, csak próbálom elfogadtatni magát.
Nem csak lehet, hanem van.
Mindenesetre az szomorú, hogy ha férfi vagy akármilyen keserű életed van és akármennyire szenvedsz vagy ordítasz segítségért, senki sem fog rajtad segíteni. Egyedül leszel örökre a problémáiddal.
Ha viszont nő vagy, akkor pedig a legkisebb jelre hirtelen férfiak tucatjai ugranak hozzád.
Nőként ha nem is kéred férfiak százai jönnek hozzád. Férfiként pedig ha százakat kérsz sem fog senki jönni.
Számomra ez csak azt jelenti, hogy a nők sokkal kevésbé együttérző vagy empatikus lények, mint azt folyton hazudják magukról. Rengeteg sz@r dolgon mentem keresztül és egy nő sem segített sosem (még anyám se), és persze nem is fog.
Viszont az is érdekes, hogy a férfiaknak mennyire csak a nők megdu9ásán jár az esze.
Nekem már eleve az a kettős mérce is érdekes, hogy itt mondogatják, hogy a pasi mekkora egy szemét volt amikor megtudta, hogy szűz vagy.
Fordított esetben senki nem mondaná.
Pl ha leírná egy férfi, hogy szűz és emiatt nem akar vele egy nő sem szexelni (ami mindennapos dolog) akkor mindenki azt írni, hogy a nőnek igaza van és te mint szűz férfi dö9ölj csak meg.
sok lehet a beteg f4sz, ez tény..
én is írtam neki, mégsem sorolnám magam a beteg faszok közé, és még baszni se akarok.
önbizalom gerjesztő dolgokkal látatlanban nem lehet sokat kezdeni, viszont azt tőlem is kapott. :"D
viszont profilt nem linkelt, amit teljesen megértek, nem lehet tudni, hogy ki mit akar tőle.. ez a jó ebben az oldalban, hogy egy "anonim" név mögött lehetsz bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!