Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután megtudta, hogy szűz vagyok lemondta a randevút is, mi a baja velem? 24/L
Nagyon régóta tetszettem neki, de én leírtam neki őszintén, hogy mi van velem.
Fél ettől?
Annyira megalázó volt, hogy úgy éreztem jobb lenne, ha meghalnék.
"vagy félt, hogy szerelmes leszek, azt mondta, hogy meg akarja előzni a bajt"
Ha így volt, akkor ez egy korrekt hozzáállás tőle. Viseld emelt fővel a visszautasítást.
10: "te érzelmi alapon is egy fap.na lennél..."
Nem tudom jelenteni a válaszodat, de undorító ez a stílus!
12: igen, csak fogalmam sincs hol kell keresni
Nem veled van a baj. A pasi sztem csak szexet akart tőled, ezért koptatott le ahogy megtudta h szűz vagy. Nem akart rád várni hónapokat. Az ilyenekkel ne is törődj.
Nem kell elsietned. Majd találsz olyat aki megérdemel téged.
22L
#4-es vagyok. :) Figyelj irtad, hogy mondta a srac, hogy volt mar szuz lannyal es rossz emlek volt, siman lehet, hogy annyira rossz volt neki, hogy menekul attol, hogy meg egyszer veletlen atelje. Ilyenkor altalaban mi ferfiak huzzuk a beszelgetest meg akkor is ha nem akarunk semmit, mert akarunk valakivel beszelgetni es addig mig nem fajulna tetlegessegbe, es nem kell talalkozni addig elhuzzuk a tarsalgast. Csak azert, hogy legyen valaki akivel jot dumalunk. Szomoru, de igaz. Ne foglalkozz vele, nem veled van a baj! ❤️ 10 millioszor talalsz jobbat az ilyeneknel. En is ilyen voltam, amit be nem nott a fejem lagya, borzalmasak az ilyen emberek(ha persze az van amit gondolok.) az ilyen emberek akar kepesek fel vagy egy evig is elhuzni a beszelgetest. Nekem volt sajnos olyan lany akinek 1 evig huztam az agyat es vegul nem lett semmi mert elutasitottam. Undorito dolog. De ebben az esetben sosem veled van a baj! :)
23F
15: rendben :)
17: köszi :)
Sajnos elmondtam egy barátnőmnek, hogy jól lebaszott, hogy ez az én hibám, azt hiszem most látom, csak igazán, hogy nincs szükség a barátnőkre, mert a nők imádnak egymáson uralkodni... :(
Sok férfi ilyenkor már kerüli a szűz lányokat. Nekem egyik haverom mesélte, hogy egyik csajának ő vette el a szüzességét, és rendkivül körülményes volt, amíg be tudta tenni neki, de akkor is fájt neki, stb. Na az a haver azt mondta, mégegyszer nem menne át azon a tortúrán, inkább nem akar szűz csajt. Sokan így gondolkoznak.
Másnak meg te lennél a főnyeremény, mert olyan is van, aki erre izgul, hogy szűz vagy még. Nekem is pl főnyeremény lennél, de nem azért, mert szűz vagy, hanem minden bizonnyal egy nagyon megfontolt, komoly lány vagy, komoly kapcsolatra a legideálisabb. Én is ilyet keresek pl. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!