Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután megtudta, hogy szűz vagyok lemondta a randevút is, mi a baja velem? 24/L
Nagyon régóta tetszettem neki, de én leírtam neki őszintén, hogy mi van velem.
Fél ettől?
Annyira megalázó volt, hogy úgy éreztem jobb lenne, ha meghalnék.
#37-es vagyok.
A súlyod ne legyen már probléma. Az én exem is 90kg körüli 160cm volt. (én meg 170/55) volt kontraszt. Normális esetben és kapcsolatban akik elfogadjak a másikat nem az alakod nézi (mert mint oly sok mást is - ezt is imâdni fogja)
Különben meg nincs duci lány, csak nagyobb felületen szerethető 😊😉
Itt most mindenki kinyalja a segged, de a tény az, hogy az írásod alapján azért te is hibás vagy részben. Nem azért mert szűz vagy, 24 évesen az kicsit fura, de oké, én is 22 múltam mikor elvesztettem. Azért vagy te is hibás, mert annak ellenére, hogy tapasztalatod nincs, olyan meggyőződéseid vannak, mint pl szexről nem lehet beszélgetni, csak komoly kapcsolatban, stb. Nettó baromság. Nem attól lesz komoly a kapcsolat, hogy játszátok az álszentet meg a prűdet. Legyél nyitottabb és nem lesz gond. A dugj az első vadidegennel aki tetszik meg valóban hülyeség.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!