Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miután megtudta, hogy szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután megtudta, hogy szűz vagyok lemondta a randevút is, mi a baja velem? 24/L

Figyelt kérdés

Nagyon régóta tetszettem neki, de én leírtam neki őszintén, hogy mi van velem.

Fél ettől?

Annyira megalázó volt, hogy úgy éreztem jobb lenne, ha meghalnék.

2020. júl. 8. 13:37
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
75%
sok ffinak nincs kedve tanitóbácsit játszani.az ügyes,belevaló nőket szeretik.f
2020. júl. 8. 13:38
 2/60 anonim ***** válasza:
91%
Ne egy hülye alapján ítélj meg mindenkit. Simán lesz más aki örülni fog neki
2020. júl. 8. 13:39
 3/60 A kérdező kommentje:

akkor mit tanácsoltok, hogy veszítsem el?

képtelen vagyok idegennel, mert érzelmi alapon működöm

2020. júl. 8. 13:40
 4/60 anonim ***** válasza:
96%

Nekem ilyen 17-18 eves koromban volt, a lany irta, hogy meg szuz es tenyleg tetszettunk egymasnak. Viszont en csak egyejszakas kalandot akartam ezert leirtam neki, hogy nem alkalmas a terveimhez es elkoszontunk. Lehet o benne is megszolalt a lelkiismeret es nem akar az lenni aki”megront”? Mert ez nagy feleloseg, lehet betojt tole. :) nem veled van baj tuti! Fel a fejjel!

Akadni fog egy partner, az a bizonyos, akivel gyonyoru emlekkent tekintesz az elso alkalomra, lehet o csak kihasznalt volna 2-3 alkalom miatt. :)

23F

2020. júl. 8. 13:40
 5/60 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell hogy teljesen idegen legyen, tinderezz ismerkedj meg valakivel, és ha tetszik akkor menj a kalandra...nem kell hogy azonnal párkapcsolat legyen belőle.
2020. júl. 8. 13:43
 6/60 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene tanitó bácsit játszani?

Simán megijedt tőled, mert az is lehet hogy ő is szűz és inkább félt hogy oda lesz a nagy duma amit addig eleresztett.

AZért nem kell neked ilyen hülyeségeken agyalnod, mert ez jobb hogy az elején kiderült mint hogy később jön elő.

Ő semmit nem akart tőled, de hogy nem szeretett és nem volt szerelmes beléd az biztos.

AZ hogy valaki nem egy utolsó mendenki által megdugott csaj, az inkább előny lenne.

Fel a fejjel, találni fogsz te még hozzád valót és jobb lesz neked.

7/60 anonim ***** válasza:
100%
"képtelen vagyok idegennel, mert érzelmi alapon működöm" - akkor várj egy olyat, aki nem fog meghátrálni. Nem vagy lekésve még semmiről ;)
 8/60 A kérdező kommentje:

azt mondta azért mondta le, mert úgy érzi, hogy túl szerény vagyok, ő meg nem, hozzáteszem még sose találkoztunk, csak látásból ismerjük egymást, ő 26 éves egyébként

2:Rendben, köszi

3: elvileg komolyat keres, de aztán ki tudja, mert már az írogatásban is felhozta a szexet, azért komoly kapcsolat céljából ez nem így megy

2020. júl. 8. 13:46
 9/60 anonim ***** válasza:
100%
A srácokbak igaza van. Vagy az van hogy nem érezte magát elég tapasztaltnak egy ekkora feladathoz, vagy csak egyéjszakás kalandként tekintett rád. Egy szűz lány sokkal ragaszkodóbb, talán nem akart megbántani. A lényeg, ami neki nem jött össze, azért más hálát fog adni.
2020. júl. 8. 13:47
 10/60 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok tényleg, amíg egy nő cikibe hoz és kiéli rajtam a szadizását, hogy elmondahassa, hogy ezt én basztam el, addig a férfiak legalább elmondják, hogy nem velem volt a baj. És úgy látom, hogy egymást sem hozzátok cikibe, ezért becsüllek titeket. <3 :)

5: a Tinderrel az a bajom, hogy ott a szebb nőket keresik, a Badoon meg állítólag érkezik 1000 levél egy nap és lehetetlen mindnek visszaírni.

6:Ő tuti nem szűz már. Sőt azt mondta egyszer volt már szűz lánnyal és nem akar róla beszélni, mert rossz emlék. És köszi!

7: Köszi! :)

9: vagy félt, hogy szerelmes leszek, azt mondta, hogy meg akarja előzni a bajt

2020. júl. 8. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!