Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon lányok, akik már vették el szűz fiú szüzességét! Ti meglepődtetek, amikor megtudtátok, hogy a legény még érintetlen?
36 éves nő vagyok.
26 éves korom óta nimfomániás, amivel 4 éve járok terápiára.
Kettő ilyen szűztelenítésben volt részem. De nem lepődtem meg. Általában az emberek szűzen jönnek a világra....
Igen,több mint félórán át toltuk mikor megkért hogy most ő is had menjen el és segítsek neki, miután elment közölte hogy én voltam neki az első, ahhoz képest hogy én voltam neki az első jobban teljesített mint egykét partnerem.
Ez a kellemes csalódás örültem neki hogy én vehettem el a szüzességét.
24 éves koromig 3 ilyen volt az életemben. A legutolsónàl kicsit meglepett, hogy még szűz , részben a kora miatt, ( màr majdnem 21 éves volt), részben azért mert szàmomra túl helyes pasi volt ahhoz ilyen korban még szűz legyen, de semmi bajom nem volt vele. Aamúgy az àgyban is okozott meglepetést ugyanis vele éltem àt életemben először és egyedül orgazmust:) Azt mondta nem igazàn érdekelte addig egy làny sem akivel talàlkozott, az igazira vàrt:) Azóta màr a férjem.;)
A màsik 2 pasival ugyanolyan felejthető élmény volt mint azokkal akik rendelkeztek tapasztalattal. Àllítólag....
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!