Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután megtudta, hogy szűz vagyok lemondta a randevút is, mi a baja velem? 24/L
Figyelt kérdés
Nagyon régóta tetszettem neki, de én leírtam neki őszintén, hogy mi van velem.
Fél ettől?
Annyira megalázó volt, hogy úgy éreztem jobb lenne, ha meghalnék.
2020. júl. 8. 13:37
31/60 A kérdező kommentje:
Ha párszor le volt tiltva messengeren, akkor az azért volt, mert mindenkinek irogatott esetleg intim képek?
2020. júl. 8. 19:01
32/60 A kérdező kommentje:
Szerintetek jó ötlet, hogyha érettebb pasik társaságát keresem? Eddig óvakodtam ettől, de ők megértőbbek?!
2020. júl. 8. 19:06
33/60 anonim 

válasza:

persze, viszont ott is megvan a réteg, aki csak kalandra vágyik, mondjuk az asszony mellett.. aki komoly párkapcsolatot szeretne, és idősebb, annak már van.. vagy ha nincs, akkor valami probléma van vele, vagy az ízlésével. ez ilyen padhelyzet.. fogadd el magad, nyílj meg embereknek, találkozz több jelölttel, beszélgess, ismerd meg őket.. és ha oda kerül a helyzet, akkor add elő, hogy szűz vagy.. nyilván le fog esni nekik, hogy nem vagy egy egyszerű 'picsa', mert nem adod magad elsőre, de ha valamennyire kötődik hozzád valaki, akkor pont nem fogja érdekelni, hogy az vagy, vagy nem. lehet, hogy örülni is fog neki, hogy őt választottad. :) fel a fejjel
34/60 A kérdező kommentje:
Köszi!🙂
2020. júl. 9. 00:33
35/60 anonim 

válasza:

Valószínűleg tartott a problémáktól és a rengeteg várakozástól, ami veled járna. Én több, mint fél évet vártam az előző páromnál, nem mindenki képes erre. A másik lehetőség az, hogy fél a dologtól, mert egy nőnél sokat befolyásol az első. Szerintem korrekt volt a sráctól, hogy időben tisztázta. Nincs veled baj, nem passzoltatok a következő jobb lesz. 23/F
36/60 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. júl. 9. 07:36
37/60 anonim 

válasza:

Én tisztelem a személyiséged és a gondolkodásmódod. Én ilyen lányra vágytam mint te. Szóval fel a fejjel csajszi. Legalább vedd úgy hogy nem használt ki szexuálisan. Lelkileg viszont igen, ezért a pasi felejtős.
Szorítok érted
F
38/60 A kérdező kommentje:
Köszi, olyan kedves vagy! :)
2020. júl. 9. 15:17
39/60 A kérdező kommentje:
Mindig panaszkodott, hogy milyen nehéz társat találni én meg mivel empatikus vagyok, így beszélgettem vele
Szóval igen lelkileg kihasznált :/
2020. júl. 9. 15:26
40/60 A kérdező kommentje:
Most láttam, hogy le is tiltott. :(
2020. júl. 9. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!