Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányoknak tényleg olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak tényleg olyan szagú a fenekük mint nekünk férfiaknak ez számomra csalódás és már nem vonzannak annyira a csajok mint régen ez kihat a szexualitásra?

Figyelt kérdés

Régen amikor még szűz voltam azt hittem hogy a lányok tökéletesek és nekik nem büdös semmijük ,vagy ha van nekik szaguk az jó szagú.

De már csalódnom kellett miután megszagoltam egy használt menstruációs tampont és amióta megprobáltam kinyalni a barátnőm fenekét illetve a exem fenekét is és mind a kettőnek olyan illata volt még erősebb mint amire gondoltam lehet az én fenekemtől is erősebb volt.

Ekkor kicsit megundorodtam a lányoktól és azóta már nem annyira vonzodom hozzájuk egy picit taszít ,azelőtt még amikor szűz voltam neki estem volna a lány fenekének és a nemi szervének és nyaltam volna éjjel nappal de ma már óvatosabb vagyok kicsit undort érzek ,számomra furcsa érzés hogy még a legszebb lányok sem tökéletesek.

Ez kihathat a szexualitásomra?

és a végén át térhettek a shemale Tranny lányokra?

Mert azért izgatnak a Trannyk mert nekik nincs puncijuk ,és nekem fóbiám van azóta a puncitól amióta megszagoltam a tampont és rájöttem milyen váladékok nedvek jöhetnek ki belőle szánomra undoritó.

Ne haragudjatok.

Megváltozhat a szexualitásom?

2020. jún. 17. 15:28
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
58%

Édes istenem, ezt a sok értelmi fogyatékost! Azért szagolunk segget, mert izgat. Azért nyaljuk, mert izgat. Ha nem izgat, nem tesszük. Minden embernek más igénye, vágya, szexuális kultúrája van. Mit kell fikázni azt, aki -egyébként valóban problémás - kérdéssel fordul ide?

Az alapkérdés azért nehéz, mert ha ilyen negatív élményt okoz a kérdezőnek amit felvetett, akkor az igenis kihatással lehet a szexuális életére.

2020. szept. 19. 09:32
 42/45 anonim ***** válasza:
🤦‍♀️
2020. szept. 20. 05:15
 43/45 anonim ***** válasza:
41. Az alapkérdés oké, de azért a kérdező hozzászólásaiból kiderült egy s más...
2020. szept. 20. 14:11
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

És ilyen retardáltak ezrei járnak köztünk.

Használt tampont szopogat, segget szagol, és nyal. aztán csodálkozik.

2020. szept. 20. 14:44
 45/45 anonim ***** válasza:
🤦‍♀️
2020. szept. 24. 09:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!