Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg olyan szagú a fenekük mint nekünk férfiaknak ez számomra csalódás és már nem vonzannak annyira a csajok mint régen ez kihat a szexualitásra?
Régen amikor még szűz voltam azt hittem hogy a lányok tökéletesek és nekik nem büdös semmijük ,vagy ha van nekik szaguk az jó szagú.
De már csalódnom kellett miután megszagoltam egy használt menstruációs tampont és amióta megprobáltam kinyalni a barátnőm fenekét illetve a exem fenekét is és mind a kettőnek olyan illata volt még erősebb mint amire gondoltam lehet az én fenekemtől is erősebb volt.
Ekkor kicsit megundorodtam a lányoktól és azóta már nem annyira vonzodom hozzájuk egy picit taszít ,azelőtt még amikor szűz voltam neki estem volna a lány fenekének és a nemi szervének és nyaltam volna éjjel nappal de ma már óvatosabb vagyok kicsit undort érzek ,számomra furcsa érzés hogy még a legszebb lányok sem tökéletesek.
Ez kihathat a szexualitásomra?
és a végén át térhettek a shemale Tranny lányokra?
Mert azért izgatnak a Trannyk mert nekik nincs puncijuk ,és nekem fóbiám van azóta a puncitól amióta megszagoltam a tampont és rájöttem milyen váladékok nedvek jöhetnek ki belőle szánomra undoritó.
Ne haragudjatok.
Megváltozhat a szexualitásom?
Édes istenem, ezt a sok értelmi fogyatékost! Azért szagolunk segget, mert izgat. Azért nyaljuk, mert izgat. Ha nem izgat, nem tesszük. Minden embernek más igénye, vágya, szexuális kultúrája van. Mit kell fikázni azt, aki -egyébként valóban problémás - kérdéssel fordul ide?
Az alapkérdés azért nehéz, mert ha ilyen negatív élményt okoz a kérdezőnek amit felvetett, akkor az igenis kihatással lehet a szexuális életére.
És ilyen retardáltak ezrei járnak köztünk.
Használt tampont szopogat, segget szagol, és nyal. aztán csodálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!