Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg olyan szagú a fenekük mint nekünk férfiaknak ez számomra csalódás és már nem vonzannak annyira a csajok mint régen ez kihat a szexualitásra?
Régen amikor még szűz voltam azt hittem hogy a lányok tökéletesek és nekik nem büdös semmijük ,vagy ha van nekik szaguk az jó szagú.
De már csalódnom kellett miután megszagoltam egy használt menstruációs tampont és amióta megprobáltam kinyalni a barátnőm fenekét illetve a exem fenekét is és mind a kettőnek olyan illata volt még erősebb mint amire gondoltam lehet az én fenekemtől is erősebb volt.
Ekkor kicsit megundorodtam a lányoktól és azóta már nem annyira vonzodom hozzájuk egy picit taszít ,azelőtt még amikor szűz voltam neki estem volna a lány fenekének és a nemi szervének és nyaltam volna éjjel nappal de ma már óvatosabb vagyok kicsit undort érzek ,számomra furcsa érzés hogy még a legszebb lányok sem tökéletesek.
Ez kihathat a szexualitásomra?
és a végén át térhettek a shemale Tranny lányokra?
Mert azért izgatnak a Trannyk mert nekik nincs puncijuk ,és nekem fóbiám van azóta a puncitól amióta megszagoltam a tampont és rájöttem milyen váladékok nedvek jöhetnek ki belőle szánomra undoritó.
Ne haragudjatok.
Megváltozhat a szexualitásom?
Miért csinálsz ilyen hülyeségeket?
Szagolgatni, a tampont. A lany szerinted azt azért dobta ki, mert szagolgatnod kell?
Normálisan allj, hozzá. Egy ápolt nő, igenis jó illatú, vonzó.
Ne a feneke, meg a tamponja érdekeljen, hanem rendesen barátkozz velük, meg ne ezekre az undorító dolgokra gondolj.
Kiváncsiságból szagoltam meg 😪 de az a érdekes hogy kettő nőnek az egyiknek a tamponját az rettenet volt a másiknak a betétjét és az is durva volt.
Azért vettem ki a szemetesből mert tudtam kié egy szép lánnyé volt és maszturbálni akartam vele de miután megszagoltam elment a kedvem.
Állj le ezzel.
Egy nő sem tehet róla, hogy a teste így működik, ahogy. Nekik muszáj használni ezeket a cuccokat, nem divatból, vagy hobbiból van.
Ne ez alapján ítelj meg egy nőt.
te nem vagy normális :D
ezek természetes dolgok
ne szexelj, nem való neked
Miért lenne egy nő fenekének más szaga, mint egy férfiának? Ugyan úgy működik, ugyan az a felépítése.
Amúgy ha a barátnőd (ex, mindegy) fenekét úgy szagoltad meg, hogy ki akartad nyalni, akkor hogyan tudod a sajátoddal összehasonlítani? Ahhoz a sajátodat is olyan közelről kellett volna megszagolni ...
A tampont/betétet már csak azért se éri meg szaglászni, mert akkor alapból más és erősebb a lányok szaga ott a környéken. Én néha már szagról tudom, hogy mikor kell beteg legyek.
"milyen váladékok nedvek jöhetnek ki belőle"
A ti spermátok mivel jobb? :D
Ki gondolta volna, hogy a nők is emberek?! 🤦♀️ S nem rózsaillatuk van... komolyan mik ki nem derülnek. Helyedben felkeresnék egy szakembert, mert így elég nehéz életed lesz.
Fenéknek mégis milyen szaga legyen? Ugyanúgy működik, az is. Széklet ürítésre használja az emberi faj!
A mestruáció meg a világ egyik legnagyobb szívása, de nem lehet ellene mit tenni. S nem is a menzesz a legjobb szagú dolog a világon. Mik vannak 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!