Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányoknak tényleg olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak tényleg olyan szagú a fenekük mint nekünk férfiaknak ez számomra csalódás és már nem vonzannak annyira a csajok mint régen ez kihat a szexualitásra?

Figyelt kérdés

Régen amikor még szűz voltam azt hittem hogy a lányok tökéletesek és nekik nem büdös semmijük ,vagy ha van nekik szaguk az jó szagú.

De már csalódnom kellett miután megszagoltam egy használt menstruációs tampont és amióta megprobáltam kinyalni a barátnőm fenekét illetve a exem fenekét is és mind a kettőnek olyan illata volt még erősebb mint amire gondoltam lehet az én fenekemtől is erősebb volt.

Ekkor kicsit megundorodtam a lányoktól és azóta már nem annyira vonzodom hozzájuk egy picit taszít ,azelőtt még amikor szűz voltam neki estem volna a lány fenekének és a nemi szervének és nyaltam volna éjjel nappal de ma már óvatosabb vagyok kicsit undort érzek ,számomra furcsa érzés hogy még a legszebb lányok sem tökéletesek.

Ez kihathat a szexualitásomra?

és a végén át térhettek a shemale Tranny lányokra?

Mert azért izgatnak a Trannyk mert nekik nincs puncijuk ,és nekem fóbiám van azóta a puncitól amióta megszagoltam a tampont és rájöttem milyen váladékok nedvek jöhetnek ki belőle szánomra undoritó.

Ne haragudjatok.

Megváltozhat a szexualitásom?

2020. jún. 17. 15:28
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
11%
#29: Nem egészen értem, azért vagyok bunkó, mert leborotválom a szőrt a fenekemről? (Amúgy sokkal higiénikusabb szőr nélkül, csak szólok :P )
2020. jún. 18. 12:17
 32/45 anonim ***** válasza:
83%

Köszönjük a világ nevében, hogy tudomásunkra hoztad, hogy te borotválod a feneked.

Mindenkinek jobb lett az élete.

Nem tudom, hogy ez az adott témában a te szemedben hol releváns de még egyszer köszönjük.

2020. jún. 18. 12:29
 33/45 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy a menstruációs vér levengőn kezd büdösödni,ha meg valaki fenekét akarod nyalni,akkor fürdesd le előbb.De remélem,csak kitaláltál mindent.
2020. jún. 18. 12:39
 34/45 A kérdező kommentje:

33# fürdés után történy a fenék kinyalás sőt még beöntést is csinált a barátnőm előtte mégis éreztem a cuccot ,a másik vörös hajú barátnőmet azt valóban úgy probáltam meg kinyalni hogy nem fürdött le.

De mind a kettő esetében amikor megéreztem a dolgot egyből a vágyam lecsillapodott és nem csináltam meg a dolgot csak a környékét puszilgatam de a lyukba nem.

2020. jún. 18. 14:48
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mi a francnak akarsz feneket nyalni? Miért nem a puncit? Vagy teszem azt pl dugni?

Amúgy is mennyire kell ahhoz burokban lenni, hogy vki próbababaszerűnek gondoljon egy nőt? (S nem számít, hogy még szüzen.) Számomra egyszerűen felfoghatatlan. Az emberi test az emberi test.

2020. jún. 18. 14:56
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy a végbélnyílás nyalogatása a kutyák szociális életének része...
2020. jún. 18. 15:10
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

A 24. kommentelő vagyok....Én esküszöm nem értem, hogy a szexhez minek kell a segget is szagolgatni🤣...Ha ennyire undorít mindkettő ne szagolgasd, istenem...Csak rakd be...Amúgy te valami mesében élsz? Próbababa?

Illetve ha már simán a szex sem megy, akkor aszexé fogsz válni

2020. jún. 18. 15:15
 38/45 anonim ***** válasza:
54%
Enyém is menta illatú,mert olyan nedves törlőkendőt is használok.
2020. jún. 18. 22:42
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak is úgy néznek ki ugye, mint a próbababák? :D

[link]

2020. jún. 19. 14:56
 40/45 Fequez ***** válasza:
100%
Te vagy az Lapocka2?
2020. szept. 7. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!